Reacties voor: iOS 10 laat je standaardapps verwijderen en losse apps downloaden

Bijna alle standaardapps zijn als aparte downloads in de App Store verschenen. Met ingang van iOS 10 kun je allerlei standaardapps van je toestel verwijderen, bijvoorbeeld de apps die je toch nooit gebruikt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik denk niet dat ze te verwijderen zullen zijn, denk eerder dat ze zo sneller de applicaties kunnen updaten alleen.

  2. @Dennis: Best een leuke gedachte, zo zal je er geen hele ios update voor nodig hebben en kunnen ze makkelijk bugs oplossen. Naast dat lijkt met het meest logische dat als je een andere standaard app geconfigureerd hebt, je die andere kan verwijderen ofzo. ( in het geval van mail en notities ).

  3. Yes! Officiele calculator- en dictafoon-app komen naar de iPad😱

  4. Nog niet bij mij zichtbaar, maar zag het ook staan bij TechCrunch.
    Zouden we dan ook eindelijk de Calculator en Weer app op de iPad kunnen installeren en calculator tonen in bedieningspaneel?
    Dan kan Pcalc er weer uit bij Launcher widget op de iPad.

  5. @justin w:

    Ik denk het niet maar we gaan mee maken, in Android en Windows phone worden ook stock apps ge-update zo, maar je kan ze echt niet verwijderen.

  6. Het is nu officieel dat de standaard apps vanaf IOS 10 te verwijderen zijn van je idevice..

  7. Jullie spreken allemaal over verwijderen, maar zijn jullie daar wel zo zeker van? Is het niet gewoon ‘het icoontje’ dat verwijderd wordt terwijl de onderliggende appstructuur blijft bestaan?

  8. @Joren:

    Dat denk ik ook. Volgens mij hadden ze de keuze om à la Cloud Drive switches in de settings te maken (met waarschijnlijk veel commentaar over opslagverbruik als gevolg; ‘Het staat er gewoon nog op!’) of het te verwijderen/opnieuw downloaden via de App store. Aan de grootte van de apps te zien zal het niet om volledige apps gaan denk ik.

  9. Origineel geplaatst door Joren
    Jullie spreken allemaal over verwijderen, maar zijn jullie daar wel zo zeker van? Is het niet gewoon ‘het icoontje’ dat verwijderd wordt terwijl de onderliggende appstructuur blijft bestaan?

    Het eerste wat ik dacht toen ik de afbeeldingen bij dit artikel zag. Alle apps zo’n 120-200 kb in grootte. Niet echt een grootte wat je verwacht voor apps…..

  10. Ja, je kunt de meeste, niet alle, apps verwijderen.

  11. Op youtube is er filmpje hij laat zien dat je alles kan verwijderen jess eindelijk ben blij

  12. Het 1ste waar ik aan dacht de app tips gaat er per direct af haha, maar ook muziek,aandelen, herineringen, home, watch, kompas, nieuws, iTunes store en zoeken vrienden mogen erbij allemaal van af.

    Al zal niet veel ruimte schelen weg ermee, scheelt weer wat weg stoppen in een mapje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.