Reacties voor: Zo verberg je de standaard-apps van je beginscherm in iOS 9

Ben je de standaard apps op je beginscherm helemaal zat en vind je zo'n aparte map ook maar niks? Er is een nieuwe truc gevonden waarmee je de standaard apps op je iPhone kunt verbergen, die gebruikmaakt van een bug in iOS 9.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Is al standaard voor de iCloud drive app. Maar ik heb toch liever dat je apps zou kunnen verwijderen bijv. De Watch, Zoek vrienden, Zoek iPhone apps

  2. Ik zet die gewoon op een pagina (in een map) op het einde die ik niet gebruik (blader)

  3. @Werner: Beste waterdichte oplossing!

  4. Kan ik dan ook Safari te verbergen of verwijderen?

  5. Hoe krijg je ze weer terug op je scherm?

  6. Misschien beter als Apple de standaard apps gewoon via installatie aanbiedt (zoals bv de podcast app). Dan kun je zelf beslissen welke apps je wilt gebruiken.

  7. Niet alle apps willen verdwijnen zoals gamecenter,tips,icloud drive

  8. Oke chill. Maar hoe krijg je ze terug ? :p

  9. @stekke: Bericht goed lezen, iPhone opnieuw opstarten.

  10. Je bent toch gestoord om dit soort dingen uit te zoeken!

  11. @stekke: Artikel gelezen?

  12. Kansloze apps zoals beurs, kaarten, iWatch, iBooks

  13. Lachen! Alleen jammer, zoals bij al deze “hacks”, dat na een herstart alles weer terug is. Aan de andere kant, het is de enige manier voor als je spijt krijgt en geen complete herstel wilt doen.

  14. De health (gezondheid) app komt bij mij na meerdere keren opstarten niet meer terug

  15. Wat een kulpraat van chef Cook dat het ‘ingewikkeld’ zou zijn. Wat is het verschil tussen een app van Apple en een app van derden wat dit betreft?

  16. Origineel geplaatst door Leroy
    Kansloze apps zoals beurs, kaarten, iWatch, iBooks

    voor apple watch gebruikers is de app niet overbodig. Ook kaarten gebruik ik altijd boven google maps dus kansloos zijn ze niet. Misschien moet jij je afvragen waarom je google maps nu nog steeds boven apple maps verkiest.

    Al met al zijn ze denkik nog geen 10 mb.

  17. Origineel geplaatst door Dries
    Artikel gelezen?

    had niet gezien dat er onder dat filmpje nog tekst stond.

  18. Origineel geplaatst door Paul538
    Wat een kulpraat van chef Cook dat het ‘ingewikkeld’ zou zijn. Wat is het verschil tussen een app van Apple en een app van derden wat dit betreft?

    Nee, ik vermoed dat de apps stiekem wat vaster aan het OS vastzitten dan andere apps. Net zoiets als IE vroeger in Windows…

  19. Origineel geplaatst door Martijn
    Nee, ik vermoed dat de apps stiekem wat vaster aan het OS vastzitten dan andere apps. Net zoiets als IE vroeger in Windows…

    Dat is ook zo, met een jailbreak wordt ook aangeraden de standaardapps niet te verwijderen omdat iOS hier heel instabiel van zou kunnen worden..

  20. Vertrouw er niet blind op. Onzichtbaar gemaakte apps verschijnen soms spontaan weer zonder dat het apparaat opnieuw is opgestart.

    Ik zou graag willen weten hoe ik apps kan weren uit de spotlight functie in nieuwste IOS versie. Dus niet alleen het doorzoeken, maar de volledige app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.