Reacties voor: Spotify Connect maakt iPhone afstandsbediening voor Spotify-luidspreker

Spotify heeft Spotify Connect aangekondigd, een nieuw systeem waarmee het mogelijk wordt Spotify-speakers te bedienen met de iOS-app.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Concurentie aan met Sonos? Dit is eerder een dikke middelvinger naar Apple’s eigen Airplay waarvan de licentiekosten belachelijk hoog zijn.

  2. Apple TV + receiver = Klein feestje.

  3. Inderdaad lijkt me erge concurrentie voor mijn geliefde Sonos.. Ik ben al benieuwd of je daar wel de Soundrop app kan afspelen

  4. Ik een een Samsung home cinemaset met Smart Hub smartTV functie. Vind het jammer dat ik nog niet draadloos spotify daarop kan afspelen.

    Heb sonos gehad, maar verkocht onlangs. Mooi systeem, maar het heeft ook beperkingen. Zoals het gebruiken als externe geluidsbox voor de TV.

    There is no app for that.

  5. Ik gebruik sinds een paar dagen remoteless, werkt echt super voor Spotify. Kan nu op de bank met iphone of ipad muziek op mijn media center bedienen zonder muis ed. TV kan daardoor uit blijven staan.

  6. Ik hoop dat Naïm dit ook gaat ondersteunen voor mijn superuniti.

  7. Kan iemand me uitleggen wat het voordeel is van Sonos tov mijn Spotify dat middels AirPlay en een Airport Express op mijn receiver is aangesloten? Works like a charm, maar hoor toch regelmatig van mensen die een (prijzige) Sonos installatie aanschaffen.

  8. Schijnt goed te werken met de nieuwe Revo SuperConnect.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.