iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: wil jij een iPhone 5S met vingerafdrukscanner?

In deze peiling op iCulture vragen wij ons af wie er zit te wachten op een vingerafdrukscanner, en wat Apple er mee kan doen.

iPhone vingerafdrukscannerVolgens alle geruchten duurt het nog maar een week totdat Apple de iPhone 5S en iPhone 5C zal onthullen. Het lijkt erop dat het uiterlijk, de kleuren en nieuwe componentenvan deze nieuwe iPhones inmiddels al naar buiten zijn gelekt. Volgens aanhoudende berichten van insiders zal de iPhone 5S ook een vingerafdrukscanner krijgen. Maar het is de vraag of we op een vingeradrukscanner zitten te wachten – en wat Apple met zo’n sensor kan doen. Vragen die we in een nieuwe peiling maar gelijk proberen te beantwoorden.

Wel of niet een vingerafdrukscanner in de iPhone 5S?

We stellen gelijk maar de meest voor de hand liggende vraag: zitten jullie te wachten op de vingerafdrukscanner in de iPhone 5S?

Poll niet zichtbaar? Via deze link wel!

Wat kan de iPhone 5S met een vingerafdrukscanner?

Apple is uiteraard niet klaar door enkel de scanner in de iPhone 5S-homeknop te stoppen. Bepaalde software-ondersteuning moet er voor zorgen dat jouw vingerafdruk op bepaalde manieren door de iPhone gebruikt wordt. Wat denken jullie dat Apple van plan is? In onderstaande poll hebben we de meest gehoorde mogelijkheden onder elkaar gezet.

Poll niet zichtbaar? Via deze link wel!

Iedere dag een iPhone-poll

We gaan de komende dagen iedere dag vragen wat jij als iCulture-lezer verwacht van de aankondigingen op 10 september. Daarbij kan het gaan om de vingerafdrukscanner in de iPhone 5S, maar bijvoorbeeld ook om de nieuwe iPhone-kleuren waar we eerder vragen over hebben gesteld. Elke ochtend plaatsen we om 10:00 uur een verse poll en elke avond om 20:30 uur lees je de uitslag van de peiling van die dag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2013, 10:00
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apollo, iculture peilt, iPhone 5s, vingerafdruk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.