Gratis HBO-series en films streamen bij Vodafone RED

Nieuwe klanten van Vodafone RED kunnen drie maanden gratis tv-series en films via HBO GO kijken, om het gemak van 4G te ervaren.

hbo go iphoneVodafone heeft aangekondigd dat nieuwe klanten drie maanden lang gratis tv-series en films kunnen streamen als ze een Vodafone RED-abonnement afsluiten. De series en films zijn te bekijken via de HBO GO-app en de verbruikte data gaat niet ten koste van je databundel. Na de actieperiode stopt de dienst automatisch.


Eventueel kun je daarna voor €14,95 per maand een abonnement afsluiten via je kabelmaatschappij. De promotie geldt van 2 september tot 31 december 2013 en geldt alleen voor nieuwe klanten die een RED-abonnement afsluiten. Vodafone wil met de actie het gemak van het supersnelle 4G-netwerk laten ervaren, maar iPhone-gebruikers zijn helaas aangewezen op 3G-snelheden. Het labeltje ‘4G Ready’ heeft Vodafone wijselijk van de toestellen in de webshop gehaald.

Je kunt kiezen uit afleveringen van series zoals Game of Thrones, Girls of Boardwalk Empire. HBO GO is te gebruiken op mobiele telefoon, tablet, laptop of desktopcomputer, overal binnen Nederland. Je kunt een grote collectie titels streamen naar het apparaat, ook documentaires en concerten. Of je gaat terug in de tijd met HBO-klassiekers zoals The Wire, The Sopranos en Sex and the City; van deze series zijn zelfs alle seizoenen beschikbaar. Bij de nieuwste series vind je alleen de nieuwste afleveringen op HBO GO.

Downloaden: HBO GO-app (gratis, universeel, iOS 4.3+)

hbo go ipad

Bron: persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2013, 12:50
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.