Reacties voor: Music Unlimited: Spotify-concurrent vanaf 12 april in Nederland

De muziekdienst Music Unlimited van Sony zal vanaf 12 april in Nederland beschikbaar zijn. Music Unlimited concurreert met Spotify en heeft ook een speciale iPhone-app om mee naar muziek te luisteren.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Op m’n ps3 werkt het inmiddels al wel en de prijzen kloppen wel het 3,99 en 9,99.
    Het enige voordeel van Music Unlimited is dat ze bepaalde nummers hebben wat Spotify niet heeft.

  2. Alleen als Music Unlimited de artiesten en groepen kunnen aanbieden die spotify niet heeft wordt het interessant. Bijvoorbeeld: Beatles, Pink Floyd, Adele.

  3. En dan is Rdio nu ook bezig met de uitrol in Europa. Ben benieuwd wat die te bieden heeft t.o. Spotify.

  4. Ik heb zelf ook het gevoel dat de dienst van Sony grafisch en qua geluidskwaliteit beter is. (zowel via ps3 als Sony bravia tv)

  5. Komt allemaal op hetzelfde neer. Het wordt dus geen strijd om prijzen, maar een strijd om gebruikers gemak van de programma’s zelf.

  6. Ik heb wel van Spotify gehoord, maar gebruik het niet.
    Ik heb namelijk het idee dat gebruik hiervan er heel snel voor zorgt dat mijn databundel op is (1 GB)..
    Dan betaal ik dus veel geld en met een beetje muziek luisteren ben je er zo doorheen.

  7. @Gekko daar heb je met de offline speellijst geen last van toch?! Ik vind Spotify helemaal geweldig!!

  8. Spotify is inderdaad geweldig.
    heb al honderden nummers op mn iPhone gezet zodat ik deze zonder dataverbruik kan beluisteren en de nummers die Spotify niet heeft haalt Spotify gewoon uit mn iTunes bibliotheek, makkelijk.

  9. “en €9,99 per maand om losse nummers bij elkaar te mogen zoeken om te beluisteren”

    Ben ik de enige die die zin totaal niet snapt?

  10. Ik ben de dienst uitvoerig aan het testen maar de geluidskwaliteit overtreft die van spotify zeer zeker niet. De streams worden in lagere kwaliteit aangeboden en je kunt deze kwaliteit nergens instellen. Wel veel en genoeg keuze qua artiesten. Ondanks dat men probeert de boel overzichtelijk aan te bieden is het een onoverzichtelijk geheel. Leuk een maandje gratis proberen maar voor dit geld moet de kwaliteit van de streams echt omhoog.

  11. Het werkt prima. Iphone app is helaas nog niet beschikbaar. Via de PS3 werkt het wel al. Geluid is van hoge kwaliteit. Kunt vreemd genoeg niet met de PS3 door liedjes FWD. Verder zit Adele erin en een paar nummers van de solo carierres van de Beatles en Wings. Helaas niet alle nummers. Zou handig zijn als je deze zelf kunt toevoegen aan de bibliotheek want ik heb vrijwel alles cd’s liggen. Dan is het probleem opgelost lijkt me. Spotify heb ik weinig ervaring mee dus vergelijken kan ik het niet. Hoop dat op termijn ook videoclips zichtbaar zijn. Blij dat de muziek industrie eindelijk meegaat met zijn tijd. 15 euro voor 10 liedjes op een reguliere cd is me teveel aangezien mijn muziek “consumptie” nogal is toegenomen door de grotere en laagdrempeligere toegang tot heel veel muziek. Met diensten als spotify en music unlimited geef ik ineens weer 120 euro per jaar aan muziek uit zonder dat er overal thuis cd;s liggen. Nu de FILMINDUSTRIE nog en het wordt wat. Kunnen we meteen die overbodige discussie over piraterij afsluiten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.