Reacties voor: Nu officieel: Spotify Car Thing, een mediaspeler voor de auto

Spotify heeft na jarenlang testen de 'Car Thing' onthuld. Dit is een slimme mediaspeler met touchscreen, die je kunt gebruiken om snel van muziek te wisselen. Maar een echte concurrent van CarPlay is het niet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik zie hier echt de meerwaarde niet van in

  2. Dit komt echt jaren te laat…

    we hebben allemaal smartphones met carholders of carplay of radio’s met Spotify ondersteuning.
    Beter komen ze met smart playlists… lopen ze ook mee achter.

  3. @Dirk Kuijt: Ik zie de toegevoegde waarde ook niet. Voor internet moet je ‘m met je smartphone koppelen (die ook al Google Assistant of Siri aan boord heeft) en dan moet je ‘m met bluetooth of een kabeltje aan je radio koppelen, iets wat je telefoon ook kan (al dan niet met verloopstukje).

    Dus in plaats van je telefoon met de radio te verbinden, ga je nu dat ding ermee verbinden, en het ding met je telefoon.

    Het enige voordeel vermoed ik is de grote draaiknop, maar daarvoor kan je in 99% van de gevallen ook gewoon de knoppen op je stuur of radio voor gebruiken.

  4. Ik ben benieuwd of ze “hey spotify” exclusief houden voor spotify alleen. Of dat ze het ook open stellen voor andere muziekdiensten. Iets wat ze wel van anderen verwachten.

  5. Wel leuk dat je hem “gratis” krijgt enkel verzendkosten in De USA 6,99

  6. Instant failure. Als ze naar het aandeel TomTom hadden gekeken hadden ze beter geweten. Alles komt vanaf de telefoon. Waarom nog een ding er tussen? 80 euro/dollar is niet veel maar komt veels te laat plus weer een apparaat om op te laden in de auto. Hele rare keuze om je bedrijf te laten groeien.

  7. Ben benieuwd of  Music ook geinstalleerd kan worden. Spotify wil dat Apple zich open opstelt, eens kijken of ze zelf het goede voorbeeld gaan geven.

  8. Hoop dat Spotify dan ook Internet radio of DAB+ en Navigatie integratie gaan toevoegen. Dan zou het wellicht nog te overwegen zijn.

  9. Zou het dan wel wat kunnen zijn als je geen moderne radio hebt? Ik heb een oude Volvo V50 met ingebouwde radio, en op die radio heb ik geen ingang.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.