Spotify op iPhone

Reacties voor: Spotify-afspeellijsten worden gemanipuleerd door bots

Meerdere gebruikers klagen dat hun publieke, gedeelde afspeellijsten worden gewijzigd door bots die zich voordoen als normale gebruikers. Eentje ervan is 'Ashley'.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Daarom Music.

  2. Origineel geplaatst door Youri
    Daarom Music.

    Nee dankje. Vreselijke app met slecht voorgestelde muziek.

  3. Ik heb mijn Spotify abonnement een kleine 3 maanden geleden opgezegd, vooral vanwege het irritant doordrukken van podcasts op je homescreen. Ik heb toen ook gemerkt dat het indienen van voorstellen geen enkele zin heeft. Voorstellen waar Spotify (Dus niet de gebruikers) geen baat bij heeft worden genegeerd, soms jarenlang. Zo worden discussies over bijv. het uitschakelen van podcasts op je homescreen (met duizenden likes) nooit getoond op de eerste pagina van de Spotify community site. Ik heb daarom geen enkele illusie dat Spotify iets zal gaan doen aan deze bots! Één ding werkt…jouw portemonnee.

  4. Ik ben vorig jaar overgestapt op Amazon Prime Music. Dat zit in Duitsland gratis bij een Prime account. Bevalt me uitstekend. Ik mis Nederlandse muziek en actuele hits, maar dat stoort me niet. Het gratis aanbod is veel groter dan dat van Spotify. En geen last van reclame tussendoor. Geen extra abonnementskosten. Wil je ook nog actuele albums en Nederlandse muziek erbij? Dan moet je wel bij betalen. Maar minder dan bij Spotify.

  5. @Carel: Ik heb het net ook opgezegd toevallig, merk dat er gewoon geen gebruik van maak.
    Ik luister gewoon naar radio wat mij veel beter bevalt, ik weet sowieso nooit wat ik wil luisteren.

    Dus radio is meer dan prima en ja soms beetje reclame boeiend, hoef geen 24/7 muziek te horen achter elkaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.