Reacties voor: Spike Case maakt van je iPhone een BlackBerry

Spike Case is een toetsenbordcase voor de iPhone met wegklapbaar keyboard. Je kunt via Kickstarter meedoen aan het project, dat 2 jaar ontwikkeltijd heeft gekost.
Lees het complete artikel → Spike Case maakt van je iPhone een BlackBerry

Reacties: 30 reacties

  1. Mijn god, als je het filmpje bekijkt zie je dat de ‘ontwerpers’ de iPhone 15 jaar terug te tijd in willen duwen. Wat ziet het er wanstaltig uit zeg.

  2. Haha maak van je Mercedes een lada, geen gek idee… Op de hoop kansloze cases die inmiddels tot aan het dak staat

  3. Ziet er op zich goed doordacht uit, een stuk beter en innovatiever dan eerdere toetsenbordcases die al op de markt zijn. Ook de prijs van de 1 valt mee (2 vind ik persoonlijk nèt iets teveel afgezet tegen een bluetooth toetsenbord). Echter komen er drie vragen naar boven:

    – omdat de Spike het virtuele toetsenbord bedekt, hoe weet je of je het alfa- of (extended) numerieke toetsenbord ‘onder de knoppen’ hebt?
    – niet iedere applicatie gebruikt exact hetzelfde virtuele toetsenbord, dus het kan voorkomen dat de toetsposities en soort toets niet overeenkomen
    – er komt over een tijdje een nieuwe iPhone (5) uit, tja zal dit toetsenbord daar dan ook compatible mee zijn?

    Maar verder ziet er het goed en werkbaar uit.

  4. Ik heb onlangs een blackberry gekregen van mijn werkgever. Wat een rampending. Dit is dus wel het laatste wat ik wil.

  5. @iNick: Of deze compatible gaat zijn met The New Iphone, dat zal afwachten zijn van het al dan niet nieuwe uiterlijk van de iphone. Volgens de geruchten zal hij groter en dunner zijn, maw zal dit niet passen…

  6. Ik heb zomaar het gevoel dat dit systeem niet goed zal functioneren. Dat 1 op de 10 toetsaanslagen misgaat. Maar dat is een vooroordeel uiteraard.

  7. @gonny. Bastiaan had op 6-7 hier toch ook al over geschreven?

  8. @Michael: Thanx!

  9. hahaha mooi hoor :p

  10. Ik zou dan de spike 2 nemen, die kan je gelukkig nog helemaal naar achteren klappen.

  11. Nou daar wordt je blij van……..

  12. In plaats van dat ze het nou andersom doen; ‘Maak van je Blackberry een iPhone’

  13. wie wil er nou van zn mooie iphone een blackberry maken? ik zoiezo niet!

  14. Waarom twee artikelen over hetzelfde onderwerp inderdaad :p. Bastiaan had hier ook al over geschreven.

  15. De kansrijke case is er een om van je BB een iPhone te maken 🙂

  16. Hóóóów…

  17. Ik heb dit project eergisteren al gebacked. Ik ben al ruime tijd op zoek naar een écht goede iPhone keyboard(-case). Bluetooth varianten vreten te veel stroom (en zijn vaak landscape, wat ik minder fijn vindt dan portrait).

    Dit ziet er ontzettend goed doordacht uit, het vreet geen extra stroom en lijkt gemakkelijk er even bij te pakken en weer weg te doen. Het blijft een toetsenbord over je iPhone heen, prachtig zal het bijna nooit zijn, maar ik vind dat ze een goede oplossing gevonden hebben. Nu maar hopen dat ze het gaan redden en in de praktijk ook zo goed blijkt te zijn.

  18. Ik vind dit persoonlijk meer achteruit gang dan vooruit, hoe zit het ook met de 3e set van tekens? Ik zie namelijk dat je keuze hebt tussen abc en num toetsten bord (1e 2 toets opties) maar karakters als %* = kunnen bijvoorbeeld al niet meer, en hoe zit het met dat toetsen bord voor emoticons? Ook weg. En je toetsenbord is ook anders ingedeeld alsje bijvoorbeeld een web url wilt inteken in je browser (heb je .com rechtsonderin)

  19. @Gonny van der Zwaag: Haha. Oké maakt niet uit hoor. Misschien hadden mensen het gemist weten ze het nu nog.

  20. @Gonny van der Zwaag: Gewoon Jean-Paul het zware verhuiswerk laten doen in het vervolg! 😉

  21. Beetje nutteloos vindt de iphone toetsenbord toch beter en dat je je toetsenbordjenopen moet klappen is niet zo een goed idee breekt zo af en het zit er ook niet echt stevig uit ofzo als je je iphone laat vallen is de kans dat de hoes of het iphone scherm snel breekt

  22. Waarom……zou je dit in vredesnaam willen.

  23. Lijkt me een raar concept wat me het scherm?

  24. Waarom zou iemand van een iPhone een blackberry willen maken met zo een belachelijke case !!!! Als het nu nog andersom was

  25. WIE…WIL…DIT?!

  26. Heb je een iPhone van €550. Maak je er een BB van die maar €130 kost? Rotzooi. 🙂

  27. Het moet echt niet gekker worden.
    Als dit aanslaat komt er zeker ook een Spike case met een antenne die je kunt uittrekken.

  28. De gekozen titel zuigt, echt waar.
    Slechter kan ik het niet bedenken.

    Het concept van de Spike Case is wel netjes, maar niet voor iedereen nodig.

  29. @Dick de Wit: Klopt. Kwam ik ook later pas achter. Dat komt ervan als je een paar dagen weg bent (druk geweest met verhuizing).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.