Spike Case maakt van je iPhone een BlackBerry

Spike Case is een toetsenbordcase voor de iPhone met wegklapbaar keyboard. Je kunt via Kickstarter meedoen aan het project, dat 2 jaar ontwikkeltijd heeft gekost.

spike handAls je je zorgen maakt of er binnenkort nog wel BlackBerry’s gemaakt worden, is er een sprankje hoop: van een iPhone kun je ook een smartphone met hardwaretoetsenbordje maken. Je moet dan wel de Spike Case aanschaffen, een hoesje met wegklapbaar toetsenbord. Het verschil met de meeste andere toetsenbordjes voor de iPhone is dat je geen Bluetoothof andere verbinding nodig hebt. Door op een toets te drukken geeft het accessoire de toetsaandruk meteen door op het touchscreen van de iPhone. De bedenker noemt dit TypeSmart en heeft het idee omgezet naar twee iPhone-cases die via Kickstarter geproduceerd gaan worden. Tenminste, als er genoeg mensen bereid zijn om in totaal 75.000 dollar in te zamelen.

Er zal nog flink wat promotie gedaan moeten worden om de komende 34 dagen genoeg investeerders te vinden. Het is nog mogelijk om voor de early bird-special in te schrijven, waarbij je 20 dollar betaalt voor een zwarte Spike 1. Later zal deze case 35 dollar gaan kosten. Daarnaast is er de Spike 2, die iets luxueuzer is uitgevoerd en 40 dollar kost. Deze heeft een scharnier aan de rechterkant waarmee je het toetsenbord gemakkelijk kunt wegklappen.

kickstarter spike 1 en 2

spike toetsenbord

Het ziet er misschien simpel uit, maar de bedenkers beweren dat er twee jaar onderzoek in de ontwikkeling van het TypeSmart-toetsenbordje is gaan zitten. Het handige van zo’n toetsenbord met knopjes is trouwens, dat je ook met handschoenen kunt bedienen. Het toetsenbord is maar 4 mm dik zodat de case van je iPhone geen grote baksteen maakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2012, 7:44
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.