Reacties voor: Gerucht: ‘Speciale chip maakt 6,1-inch LCD iPhone randloos’

Apple zou plannen hebben om een speciale backlight-chip te gebruiken in het komende instapmodel van de iPhone. Daarmee wordt het mogelijk om de randen (bezels) rondom het scherm kleiner te maken, zelfs bij een LCD-scherm.

Reacties: 6 reacties

  1. Had m nu rond de 5 inch gemaakt, dan was t de grootste iPhone topper ever.. Nu denk ik dat veel m net te groot vinden

  2. En het superieure LCD, ja oké oled is iets mooier in t begin, maar dan begint de ellende met inbranden… En moet zwart nu echt zwart zijn? Voor een televisie ja, maar voor een telefoon waar video net wat minder belangrijk is?

  3. Ah. Dus alle 2018 modellen krijgen een notch? Nee bedankt. Ik ben en blijf bij mijn iPhone 7 en ik vertikt het serieus om aan die vreselijke trend van “notches” te gaan meedoen.

  4. Als ie echt 600€ circa gaat kosten vind ik geen instap of budget meer ,een iPad is goedkoper ik vind dat maar raar.
    De SE was voor budget al prijzig genoeg nog verder de prijs opdrijven is apart.

  5. Origineel geplaatst door Eric
    Had m nu rond de 5 inch gemaakt, dan was t de grootste iPhone topper ever.. Nu denk ik dat veel m net te groot vinden

    Nee hoor, velen die nu de plus versies hebben zullen dit toestel aanschaffen want de bezels verdwijnen. Dus een groter scherm met dezelfde afmetingen qua toestel.

    Origineel geplaatst door Leo
    Als ie echt 600€ circa gaat kosten vind ik geen instap of budget meer ,een iPad is goedkoper ik vind dat maar raar.

    De SE was voor budget al prijzig genoeg nog verder de prijs opdrijven is apart.

    600 euro? Was het maar waar. De iPhone 9 zal als opvolger van de iPhone 8 ongeveer in dezelfde prijsklasse zitten. Dit zijn de iPhone 9 prijzen die we ongeveer verwachten:

    64GB → 810 euro

    256GB → 980 euro

  6. @loyd: denk juist van niet, je hebt t schermformaat van de plus versie in het formaat van de “gewone” versie..dus voor beide een upgrade!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.