Een render van de Apple Campus 2 receptie.

Receptie en eettentjes te zien op nieuwe afbeeldingen van Apple Campus 2

Er zijn nieuwe renders verschenen van enkele nieuwe gebouwen van de Apple Campus 2. Zo krijgen we een goed beeld hoe de receptie eruit komt te zien, het visitekaartje van Apple Campus 2.

Apple’s nieuwe Apple Campus 2 moet nog dit jaar worden opgeleverd door de aannemer. De afgelopen tijd hebben we al veel gezien van de bouw van het grootste complex van de campus, maar toch zijn er nog onontdekte plekjes. Zo heeft Apple vandaag nieuwe renders vrijgegeven, waarop te zien is hoe de receptie eruit komt te zien. De afbeeldingen zijn in handen gekomen van Silicon Valley Business Journal.

Receptie in typische Apple-stijl

Apple is in gesprek met de gemeente Cupertino om vergunningen voor diverse gebouwen te krijgen. De receptie is het gezicht van de nieuwe Apple Campus 2: dit is het eerste wat je ziet als je het terrein op komt. De renders van de receptie laten een typisch Apple-design zien, met veel glazen muren en een ronde afwerking. Apple wil de details tot een minimum beperken, om zo de strakke uitstraling te benadrukken. Het gebouw heeft op het eerste gezicht wat weg van een Apple Store. Elders op het terrein zal een soortgelijk receptiegebouw verschijnen.

Een render van de Apple Campus 2 receptie.

De andere gebouwen op de Apple Campus 2 zijn qua stijl weer heel anders. Zo heeft de eetgelegenheid een donkerdere uitstraling met een overdekt terras.

Eettentje op de Apple Campus 2 in nieuwe render.

Bovendien heeft Apple nog een schuur op de planning staan voor de opslag van allerlei materiaal, maar deze krijgt een weinig schokkende uitstraling.

Schuur op de Apple Campus 2.

De ontwikkeling van de nieuwe Apple Campus 2 is op de voet te volgen in onze uitgebreide gids van de Apple Campus 2. Zo vind je daar niet alleen foto’s, maar ook videobeelden van een drone van het indrukwekkende bouwwerk. De Apple Campus 2 moet eind dit jaar of begin volgend jaar klaar zijn voor gebruik, waarna medewerkers hun intrek kunnen nemen in het nieuwe complex.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2016, 12:45
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerp apple campus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.