Reacties voor: Sony maakt een smartwatch speciaal voor de iPhone

De Wena Wrist, een smartwatch waarbij alle slimme technologie in het bandje verwerkt zit, ontwikkelt Sony speciaal voor de iPhone. Het horloge onderscheidt zich van de Apple Watch door de klassieke wijzerplaat.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Dit is precies wat ik zoek. Een degelijk, goed ogend horloge met wat functies van een FitBit. Geen apparatuur om mijn pols met apps, notificaties en dergelijke.

  2. Jammer op het filmpje zien we hem niet in werking. Zal vast wel een markt voor zijn, maar ik hou het voorlopig liever bij de Apple watch. Zeker na de update wordt die nog interessanter.

  3. Persoonlijk zit ik te wachten op de nieuwe Huawei smartwatch die de volgende weken op de markt komt.

  4. Zie ik het nou goed dat ze een ‘smartwatch’ een mechanische datumaanduiding hebben gegeven?!
    Als dat ook betekent dat je om de andere maand de datum handmatig moet aanpassen maakt hij alsnog meer aanspraak op de naam dumbwatch 😢
    Ik heb een ‘analoog’ quartz horloge dat slimmer is dan dat!

    Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar imho steekt deze qua lompheid de lompsten onder de echte smartwatches naar de kroon 😝

  5. Eerlijk gezegd niets interessanter dan de volledige functionaliteit van de Apple watch. Het is juist het comfort van snel op je watch de notificaties en info te kunnen zien zonder je phone steeds boven te moeten halen. Met alleen led meldingen gaat het zijn doel voorbij omdat je na een poos toch automatisch je iPhone bovenhaalt. Heb al een paar keer via Siri op de Apple watch een sms beantwoord en dat gaat verbazingwekkend goed net zoals snel een telefoontje plegen of beantwoorden zonder je iPhone vast te nemen. Is handig op straat en bij slecht weer.

  6. Gelukkig was het filmpje ondertiteld, en weet ik nu waarover het gaat 😀

  7. Bedoelde ze nu een smartwatch, of juist alleen een slim bandje, kan ik eindelijk mijn huidige horloge houden en alleen het bandje vervangen….. Mannetje praatte zo rap dat ik me de vergissing voor kan stellen….

  8. Zo, die is vet groot.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.