Reacties voor: Sonos sluit miljoenendeal met Apple voor iAds-campagne

Sonos heeft met Apple een deal gesloten voor een iAd-campagne die minsten een miljoen dollar omvat.
Elger van der Wel -

Reacties: 14 reacties

  1. Sonos maakt reclame voor het feit dat ze reclame gaan maken. Da’s weer eens wat nieuws. Niet dat ik enig idee heb waar het om gaat na een filmpje van 1.51 minuten. Echt spectaculair zag het er niet uit. Zo, dat is er weer uit. Mijn zinvolle bijdrage voor vandaag 😉

  2. bah. En voldoet dit dus aan de strenge eisen van Apple?
    Of is dit alleen maar een teaser?

    Daarnaast ben ik nog altijd van mening dat Apple op dit gebied te duur is en niet te vertrouwen. Waarom geen inkijk geven in de stats? Hebben ze waarschijnlijk iets te verbergen.

  3. Mmmm, vreemd dat ze reclame maken voor een product dat over een paar maanden duchtige concurrentie zal krijgen van AirPlay. Eerlijk gezegd wacht ik sowieso met aanschaf van een nieuw speakersysteem totdat er meerdere AP opties zijn. Ben benieuwd of Philips hier binnenkort iets aan gaat bieden.

  4. Ik vind dat Sonos erg mooi hoor maar begrijp niks van het nut van de functionaliteiten.. Waarom zou ik als ik in de woonkamer zit een muziekje willen opzetten in de slaapkamer?

  5. @kljkjl: Vergis me misschien, maar is het niet zo dat je bij Airplay de muziek op je iPad of iPhone moet hebben staan om deze naar een Airplay device te kunnen streamen? Ook kun je volgens mij niet naar meerdere bronnen tegelijkertijd streamen.

    @Freek: Als je alleen woont is dat misschien niet interessant. Dat wordt het wel als je met meerdere mensen in één woning woont.

  6. @Pieter:

    En dan moet je zeker naar beneden bellen of er een ander liedje aan mag?

  7. @Pieter @Freek Ook als je alleen woont, niets mis mee. Je muziek in iedere ruimte af kunnen spelen. Geen gesleur met cd’s, maar alles op een NAS.
    Overal dezelfde muziek in huis op een feestje, of overal verschillende muziek, of een combi daarvan. Hoeft ook niet overal, kan ook in een deel vanje huis.
    Loop je van de woonkamer naar de keuken, perfect synchroon geluid.
    Binnenkort met de WD100 dock: kom je thuis met muziek spelend op je iPod, zet ‘m in je dock en het spelen gaat verder in de kamer.

    Airplay gaat dacht ik niet zover als Sonos. Aan de andere kant, het blijft een luxeprobleem.

  8. Origineel geplaatst door sander
    @Pieter: En dan moet je zeker naar beneden bellen of er een ander liedje aan mag?

    Nope. Gewoon de gratis App op ieders iPhone, iPod of iPad installeren. Dan heb je dus de beschikking over meerdere afstandsbedieningen.
    Heb je geen i-apparaat dan kun je ook nog de Sonos afstandsbediening kopen.
    En als je dat te duur vindt kan het ook altijd nog via je PC.

  9. Origineel geplaatst door Rene Nieuwenhuis
    Sonos maakt reclame voor het feit dat ze reclame gaan maken. Da’s weer eens wat nieuws. Niet dat ik enig idee heb waar het om gaat na een filmpje van 1.51 minuten. Echt spectaculair zag het er niet uit. Zo, dat is er weer uit. Mijn zinvolle bijdrage voor vandaag

    Als je er niets van begrepen hebt dan zwijg je beter in plaats van een ‘zinvolle’ bijdrage te leveren.
    Het sonos concept is duidelijk de toekomst. Een centraal opgeslagen muziek collectie (bvb op een NAS) die van op afstand geraadpleegd kan worden en volledig volgens de wensen van iedere gebruiker en kamer kan afgesteld worden. De tijd van iedere kamer een computer, cd speler, radio en dergelijke is voorbij, centraal gestuurde mulitmedia is de toekomst. Dat is wat sonos mogelijk maakt.

  10. Sonos is tha bomb! en ik vind dat je hiermee o.a. ook wel kan zien wat de meerwaarde van iAds zijn, ipv die google adds lelijke texten (die meestal dingen zeggen die niet waar zijn, om je te lokken) met een blauwe link en thats it.

    dit gaat toch wel verder, tis bijna een App opzich, nice hoor 🙂

  11. Kijk dit zijn goede reclames…. in plaats van die klote google ads waar niemand op klikt en waar je niks aan hebt
    dit is teminste nog reclame voor een app.
    Wanneer krijgen wij in NL nou iads? of is dat alang uit?
    en Apple moet echt proberen adidas terug te krijgen. dalijk gaan er veel minder mensen in iAds investeren

  12. Idd Google ads zijn zo klote,
    hier wil je teminste nog is een keer op klikken omdat je er meer info over krijgt en mooi,
    je gaat niet gelijk naar zo klote site,
    maar naar een mooie presentatie 😀

  13. Erg saaie reclame, althans tot 10 sec, want toen ben ik gestopt omdat het te saai was 😉
    Te gewoontjes, filmpjes laten zien!

  14. Sonos is het meest briljante systeem op dit moment om je music overal en nergens in en om je huis ten gehore te brengen. En nu met Spotify geïntegreerd is zelfs een NAS overbodig geworden . Volledige controle vanaf je iPhone , iPod touch of iPad. Ik ben heel blij met m’n Sonos set ik heb een 120 op speakers weggewerkt in de badkamer een 90 aangesloten op de stereo beneden en een S5 voor de slaapkamer of buiten gebruik.
    En nee Airplay kan niet hetzelfde omdat je je content steeds naar 1 apparaat stuurt en alleen maar de content die op je idevice staat.
    Aangezien AirPlay software matig is zou Sonos dit zelf gemakkelijk kunnen toevoegen,vanwege de firmware in hun apparatuur die via internet te updaten is.
    Sonos FTW

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.