Sonos sluit miljoenendeal met Apple voor iAds-campagne

Sonos heeft met Apple een deal gesloten voor een iAd-campagne die minsten een miljoen dollar omvat.

Sonos iAdSonos heeft een deal met een Apple gesloten voor een iAds-campagne. Volgens Business Insider gaat het niet zomaar om een kleine campagne, maar is er minstens een miljoen dollar mee gemoeid. Dat is een subtantieel deel van het wereldwijde marketingbudget van het draadloze muzieksysteem. Binnen de iAd is te zien hoe het Sonos-systeem werkt, welke muziekdiensten (zoals Last.fm en Spotify) het systeem ondersteunt en welke spelers er te koop zijn. Speciale aandacht is er voor het feit dat je een Sonos kunt bedienen met je iPhone.


Het is waarschijnlijk niet toevallig dat Sonos kiest voor een campagne via iAds. Veel van de huidige gebruikers zijn namelijk in het bezit van Apple-producten, zoals een iPad of een iPhone. Ook kent Sonos overeenkomsten met Apple als het gaat om het design, gebruiksgemak en de prijsklasse van producten.

Een impressie van hoe de advertentie er uit komt te zien:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One (SL), Sonos Beam, Sonos Arc en de samenwerking met IKEA.

Sonos
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.