Reacties voor: SonarWorks True-Fi maakt het geluid van je Mac een stuk beter

De audiofielen onder ons zijn er wellicht al mee bekend: flat sound. De True-Fi app van SonarWorks brengt dat type geluid naar de Mac, en maakt geluid daarmee een stuk waarheidsgetrouwer.
Jim Pedd -

Reacties: 10 reacties

  1. Zou leuk zijn als Apple dit ook zou toestaan voor de standaard muziek app in iOS. De AirPods klinken mooi maar hebben naar mijn mening teveel bas.
    Maar dat zal nog wel even duren, als het er ooit van komt…

  2. Beetje duur voor een software matige oplossing, als je dan beter geluid wilt, investeer dan eerder in een extern DACje, zoals bijvoorbeeld de AudioQuest Dragonfly of iets uit het assortiment van FiiO. Daarnaast zijn de interne componenten in macbooks die voor het geluid zorgen zo slecht nog niet.

  3. Beetje duur misschien?

  4. Eerste gedachte: Ultrasone zit er vast niet tussen..

    Ik was verrast dat er toch 3 bij stonden, …
    Helaas nog niet de 900i, dus bij deze meteen aangevraagd.

    Ben HEEL benieuwd of er NOG meer kwaliteit uit kan komen.

    Overigens een échte aanrader qua merk, doe maar eens een eigen onderzoek naar de S-Logic die hun voeren. 🎧 💥🔄🎶

  5. Klonk veelbelovend tot de laatste zin met de prijsvermelding. Ciaoooo.

  6. Ja nu kopen 1000 audiofielen de app bij een goede ervaring in de trial misschien.
    Ook al is het geweldig in de trial…een normale muziekluisteraar zoals ik zal denken. He wat grappig dat het werkt en denkt daarna nvm vanwege de prijs.
    79 * 1000 = 79.000 en het blijft een niche markt.

    Maak de app 5,49 ofzo en 100.000 mensen kopen de app misschien = 549.000 en veel meer positieve publiciteit om groter te worden.

    Hoe moeilijk kan het zijn.

  7. Misschien beginnen met die laaste zin.
    Scheelt een hoop lezen. 😅

  8. En aangezien ik nogal veel met de equalizer instellingen aan het spelen ben, zou ik het effect van True-Fi daarmee weer volledig te niet doen.

  9. Hoe zit dit nu met Bluetooth? Bluetooth (t/m v4) (bandbreedte) zelf is de limiterende factor toch?

  10. @Sander: Het zijn vooral de bluetooth codecs die de kwaliteit beperken, omdat ze allemaal ‘lossy’ zijn. En wat eenmaal ‘lost in compression’ is kan zelfs de beste audio-oppoets-app niet meer terughalen.

    Overigens komt aptX, niet alleen volgens de licentieverleners ervan en hun ‘wij van WC-eend’ oordeel maar ook volgens objectieve luistertests, opmerkelijk dicht in de buurt van lossless. Maar helaas ondersteunt Apple dat niet op de iDevices, alleen op de Mac.
    Voor deze MacApp is dat wellicht dus wel een mogelijkheid om draadloos en toch in hoge kwaliteit ‘plat’ te luisteren, via een aptX koptelefoon?!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.