iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 4 juli 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 4 juli? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Op deze ‘4th of July’ kwam er weinig nieuws vanuit de Verenigde Staten, maar gelukkig zijn we daar op iCulture niet van afhankelijk. Er gebeurt in eigen land namelijk ook genoeg. Zo bekeken we de nieuwe T-Mobile TV Everywhere-app op de Apple TV en constateerden dat het wel heel erg lijkt op een eerdere app… Ook ontdekten we dat Netflix de duurdere Ultra-bundel ook in Nederland aan het testen is en doken we in de wereld van slimme knoppen voor HomeKit. En kende je deze truc al? Je kunt op de iPhone precies zien op welke locaties je bent geweest en zelfs hoe lang je ergens bent blijven zitten. En was het je opgevallen dat we vanaf vandaag een nieuwe redacteur hebben? Jim leverde vandaag zijn eerste drie artikelen af, die allemaal lekker weglezen. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

HQ Quiz-app streak

  • funda (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - In de app je zoekopdracht opslaan.
  • Collect by WeTransfer (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Met saved items kun je zien wat je bij WeTransfer hebt opgeslagen.
  • Buienradar - weer (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.1+) - Nu met UV-radar om je te informeren over de zonkracht en sterkte van de UV-straling.
  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Speel een match tegen Serena Williams, dankzij een nieuwe interactieve 3D Bitmoji Lens.
  • TweetDeck by Twitter (gratis, macOS, 10.12+) - TweetDeck voor Mac voegt de mogelijkheid toe om bij afbeeldingen een omschrijving in te tikken. Handig voor blinden en slechtzienden.
  • HQ Trivia (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Nu met streaks-functie: probeer elke dag mee te doen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2018, 8:26
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.