Reacties voor: Update Snow Leopard fixt Mac App Store

Apple heeft een update voor OS X Snow Leopard uitgebracht, die een probleem met certificaten oplost. De update is vanaf vandaag beschikbaar in de Mac App Store.
Lees het complete artikel → Update Snow Leopard fixt Mac App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. En bij Lion? Is er daar ergens sprake van?

  2. Hopelijk zit er een iTunes-update bij, zodat onze iPhones 5 en 6’s weer via iTunes kunnen back-uppen en downloaden. Dat bleek onmogelijk geworden door het installeren van iOS 9. En ik installeerde iOS 9 alleen omdat datzelfde iTunes (meest recente versie voor 10.6.8) door bleef zeuren dat ik iOS 9 dringend moest installeren… Downgraden was toen al onmogelijk… Grrrr !

  3. Weet iemand of er ook een update voor os x 10.7.5 Lion uit moet komen? Of is Lion veilig hiervoor? Weet iemand hier het antwoord op? Alvast dank!

  4. Ah Snow Leopard. Goede tijden voor mijn gevoel. Geen idee of het echt waar is maar ik had naar mijn idee toen nooit problemen met mijn Mac en alles werke super eenvoudig. Mensen vielen stijl achterover wat je met eenvoudige programma’s als iMovie en iPhoto kon bereiken.

    Nu is het meeste door andere fabrikanten gekopieerd, is de interface vaak nodeloos ingewikkeld (te simpele basis interface en geavanceerde opties zijn of verdwenen of ergens diep weggestopt in een optie menu). En OSX is bij lange na niet meer zo stabiel en veilig (als je ziet hoeveel lekken er gevonden worden dan is het een klein wonder dat de impact nog zo klein blijft).

    Installatie en onderhoud waren een eitje en te doen door elke digibeet. Nu met al die accounts die je moet invoeren, alle iCloud services die aan of juist uit moeten. Het is voor een gemiddelde computer leek niet te bevatten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.