Tweede publieke beta van OS X El Capitan 10.11.4 nu beschikbaar

Apple heeft vanavond de tweede publieke beta van OS X El Capitan 10.11.4 beschikbaar gesteld aan testers. De update voegt nieuwe functies toe aan het besturingssysteem, zoals beveiligde notities en Live Photos bekijken in de Berichten-app.

Apple heeft vanavond de tweede publieke beta van OS X El Capitan 10.11.4 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en publieke testers. De eerste beta verscheen op 11 januari. El Capitan 10.11.4 introduceert een aantal nieuwe functies voor de Mac die hand in hand gaan met iOS 9.3.


OS X El Capitan op MacBooks.
Update 27-01-2016: De tweede beta van OS X El Capitan 10.11.4 is nu ook beschikbaar voor publieke betatesters. Als je bent aangemeld voor Apple’s betaprogramma, kun je de nieuwe versie vinden in de Mac App Store.

Live Photos in Berichten en beveiligde notities

OS X El Capitan 10.11.4 maakt het mogelijk om in de Berichten-app Live Photos te bekijken. Dit maakt het delen van zo’n Live Photo een stuk makkelijker. Ook biedt El Capitan 10.11.4 ondersteuning voor beveiligde notities. In iOS 9.3 kun je een notitie nu beveiligen met een code of Touch ID. Om zo’n beveiligde notitie op de Mac te kunnen bekijken, moet je gebruikmaken van de ingestelde code. Zodra er meer ontdekkingen gedaan worden in deze nieuwe beta, updaten we dit bericht.

Bekijk ook

Live Photos ook in Berichten-app op de Mac te bekijken

De eerste beta van OS X 10.11.4 ondersteunt Live Photos in de Berichten-app van de Mac. Dit maakt het mogelijk om de geanimeerde afbeeldingen te delen en ontvangen rechtstreeks vanaf een Mac.

De update is beschikbaar voor zowel publieke testers als ontwikkelaars. Je vindt de update bij het Updates-tabblad in de Mac App Store. Ben je ontwikkelaar en heb je nog nooit eerder een beta geïnstalleerd? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Betatesters kunnen zich aanmelden bij het publieke betaprogramma van Apple.

Bekijk ook

Nieuwe beta's voor tvOS 9.2, watchOS 2.2 en El Capitan 10.11.4 verschenen

Apple heeft de eerste beta's voor tvOS 9.2, watchOS 2.2 en El Capitan 10.11.4 uitgebracht. Ontwikkelaars kunnen downloaden vanuit het Apple Developer Center.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 27 januari: Beta 2 van OS X 10.11.4 is nu ook beschikbaar voor publieke betatesters.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.