Deliveries 7.0 nieuwe functies

Pakketjesapp Deliveries 7.0 compleet op de schop voor iOS en Mac

Deliveries is een populaire app om je pakketjes te volgen, en met versie 7.0 is de app weer helemaal bij de tijd. Zo benut de app 3D Touch, iOS multitasking, Spotlight zoeken en meer.

Deliveries 7.0 nieuwe functiesDe populaire app Deliveries (link), waarmee je het bezorgproces van je pakketjes kunt volgen, is er in versie 7.0 een stuk handiger op geworden. In een klap worden alle nieuwe functies van iOS 9 en OS X El Capitan benut en en is de synchronisatie met iCloud compleet herschreven.

Als je Deliveries (link) gebruikt, weet je hoe goed de app van pas kan komen als je regelmatig pakketjes ontvangt via koeriersdiensten of de post. Door de pakketcode in te voeren kun je eenvoudig volgen waar je bestelling is, en welke dag (en tijdslot, afhankelijk van vervoerder) het pakket op je deurmat ploft.

Deliveries bij de tijd met nieuwe functies iOS en OS X

In versie 7.0 van Deliveries kun je naast de huidige locatie van je pakket ook zien waar hij al geweest is. Een leuke functie als je wilt ontdekken waar jouw bestelling allemaal langs gaat voordat jij deze daadwerkelijk in handen hebt.

Ook is Deliveries weer helemaal bij de tijd op het gebied van de laatste mogelijkheden van iOS 9 en OS X El Capitan. Zo kun je 3D Touch gebruiken om direct een bepaald onderdeel van de app te openen . Door het app-icoon stevig in te drukken, kun je direct een barcode inscannen of een nieuwe productcode invoeren. Ook kun je bestellingen met Peek & Pop snel bekijken voordat je ze daadwerkelijk opent. Ook ondersteunt Deliveries de nieuwe optie Slide Over en Split view op de iPad en ziet de app er extra mooi uit op het grote scherm van de iPad Pro.

Het invoeren van bestelcodes uit Safari of Mail is danig versimpelt in Deliveries 7.0. Via het iOS-deelmenu kun je de code nu direct in je lijst van Deliveries zetten. Als je per ongeluk teveel tekst selecteert, pikt Deliveries er zelf de code uit.

Deliveries 7.0
Screenshot: iClarified

Deliveries Siri Reminders, Spotlight Search en meer

Tel hierbij Siri Reminders, toetsenbordsnelkoppelingen op de iPad en Spotlight Search bij op en je krijgt een app die weer helemaal meekan in 2016. Dankzij iCloud-ondersteuning – volledig herschreven in v7.0 – kunnen de volledige gegevens van je bestelling nu ook sneller gesynchroniseerd worden en verbetert de app de beveiliging dankzij nieuwe beveiligingsmogelijkheden van iOS 9. Reken er bovendien op dat de app je minder notificaties stuurt en er alleen nog notificaties worden verstuurd als de informatie echt relevant is.

Om het geheel compleet te maken is er hier en daar ook wat veranderd aan het uiterlijk van de app, wat voor een frisser ogend geheel zorgt. De update voor Deliveries is nu beschikbaar voor zowel iOS als OS X.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2016, 20:44
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.