Snapchat-Story-Explorer

Bekijk Snaps op een nieuwe manier met de Snapchat Verhalen Verkenner

De Snapchat Verhalen Verkenner is vanaf nu beschikbaar in Nederland. Bekijk gebeurtenissen vanuit meerdere perspectieven door naar boven te vegen. Ook zijn de filters aangepast.

Snapchat-Story-Explorer

Snapchat (Link) heeft de Verhalen Verkenner met een update voor de iOS-app nu ook beschikbaar gemaakt in Nederland. De Verhalen Verkenner voegt een hele nieuwe dimensie aan Snapchat toe, waarmee je specifieke gebeurtenissen vanuit meerdere hoeken kunt bekijken.

Eind november onthulde Snapchat de Story Explorer, die in Nederland als Verhalen Verkenner door het leven gaat. Als je vanaf versie 9.21.0.0 van de Snapchat-app naar een Live-verhaal zit te kijken, kan het gebeuren dat de knop ‘Verken’ onderin beeld verschijnt. Door naar boven te vegen activeer je de Verhalen Verkenner.

Snapchat-Verken Snapchat-Verken

Snaps vanuit meerdere perspectieven

Op dat moment krijg je een andere Snap te zien die precies dezelfde gebeurtenis aan het opnemen is. Denk hierbij aan een festival waar een grote artiest optreedt, en meerdere mensen tegelijk het podium filmen. Met de Verhalen Verkenner kun je een optreden dan vanuit meerdere perspectieven bekijken.

Naast de introductie van de Verhalen Verkenner, maakt de nieuwe versie van Snapchat de filters ook een stuk sneller. Dat is maar goed ook, want vanaf nu kun je tot vijf verschillende filters tegelijk gebruiken. Slow-motion en terugspoelen bijvoorbeeld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2015, 8:30
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.