Liberty-City

De kerstvakantie vliegt voorbij met GTA: Liberty City Stories voor iOS

Rockstar heeft een kerstverrassing in de vorm van GTA: Liberty City Stories. De game is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en heeft het origineel behoorlijk opgepoetst.

Liberty-City

Nog net op tijd voor de kerstvakantie zet Rockstar Games een verrassing in de App Store voor fans van de Grand Theft Auto-games. GTA: Liberty City Stories (Link) is vanaf nu beschikbaar op iPhone en iPad.

GTA: Liberty City Stories verscheen oorspronkelijk in 2005 voor de PlayStation Portable, de handheld van Sony. Destijds kon de game op goede waarderingen rekenen, omdat het de eerste keer was dat je een GTA-game met je mee kon nemen. In 2015 is dat natuurlijk een ander verhaal, want Rockstar heeft al heel wat GTA-spellen naar Apple’s apparaten overgezet.

Aangepaste missiestructuur voor iOS

Om ervoor te zorgen dat de game beter geschikt is voor de iPhone, iPad en iPod touch, is de structuur van sommige missies aangepast. Hierdoor zijn ze wat korter en meer gestroomlijnd, zodat je gemakkelijker in een korte speelsessie ook een missie kunt volbrengen.

Liberty-City

Je bent volledig vrij om te kiezen uit allerlei manieren om GTA: Liberty City Stories te besturen. Zo ondersteunt de game Bluetooth Controllers en 3D Touch op de iPhone 6s.

Daarnaast zijn ook de graphics van de game opgepoetst, en kun je de game in 60 frames per seconde spelen op de iPhone 6s (Plus) en de iPad Pro. Zeker op het grote scherm van de iPad Pro zal deze game uitstekend tot zijn recht komen.

GTA: Liberty City Stories ondersteunt iDevices vanaf de iPhone 5, zesde generatie iPod touch en de vierde generatie iPads.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2015, 9:15
Categorie Apps
Onderwerpen games, grand theft auto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.