El Capitan MacBooks met games en foto's

Eerste beta van OS X El Capitan 10.11.3 beschikbaar voor ontwikkelaars

De eerste beta van OS X El Capitan 10.11.3 is zojuist door Apple beschikbaar gesteld voor geregistreerde ontwikkelaars. De update lost verdere bugs en problemen op en bevat waarschijnlijk beveiligingsverbeteringen.

el-capitan-metal
De eerste beta van OS X El Capitan 10.11.3 is vandaag door Apple uitgebracht. El Capitan 10.11.3 is alweer de derde update die Apple voor haar nieuwste versie van het besturingssysteem gepland heeft. In El Capitan 10.11.3 worden vermoedelijk nog meer bugs opgelost en is de beveiliging verbeterd.

Beta 1 OS X 10.11.3 voor ontwikkelaars beschikbaar

Als je een geregistreerde ontwikkelaar bent, dan is de eerste beta van El Capitan 10.11.3 nu voor jou te downloaden. Je vindt deze nieuwste beta onder het Update-tabblad in de Mac App Store. Het is momenteel nog niet bekend of er nieuwe functies bijgekomen zijn. Zodra er meer bekend is, updaten we dit bericht.

Zit je nog niet op de beta? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken. Ben je geen ontwikkelaar, maar wil je straks wel als één van de eersten de publieke beta testen, meld je dan vooraf aan op Apple’s website voor publieke beta’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2015, 22:05
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.