Snapchat-update voegt (betaalde) lenzen toe aan iSight-camera

Snapchat breidt de grappige lenzen uit naar de achterste camera van je iPhone. Ook kun je nu lenzen kopen en is het makkelijker om een chatbericht te versturen.

Snapchat-video

Een tijdje terug deed Snapchat een gouden zet door komische lenzen te introduceren. Door met de selfie-camera van je iPhone je gezicht in beeld te brengen, kon je allerlei grappige effecten erop loslaten. Met een update van de Snapchat-app zijn deze filters nu ook beschikbaar als je de achterste camera gebruikt.


Versie 9.20.0.0 van Snapchat maakt de lenzen nu dus ook beschikbaar als je met de achterste camera van je iPhone een foto maakt. Het enige wat je hoeft te doen is het gezicht van iemand selecteren door hem op je iPhone-scherm aan te tikken, waarna automatisch de verschillende Lenzen onderin beeld verschijnen.

Snapchat-update Snapchat-update

Betaalde Snapchat-lenzen

Eerder deze week werd het aanbod van lenzen aangevuld met de eerste betaalde lenzen. Deze zullen wekelijks worden vervangen door nieuwe lenzen, maar als je er eentje koopt kun je hem altijd blijven gebruiken. Betaalde lenzen kosten 0,99 cent per stuk.

Naast het uitbreiden van de Lenzen-functie is het nu ook gemakkelijker om een chatbericht te versturen naar iemand, als je naar zijn of haar verhaal aan het kijken bent. Door simpelweg omhoog te vegen kun je direct een bericht sturen waarin ook aangegeven staat welke Snap je op dat moment bekijkt.

Bekijk ook

Snapchat-video's hard op weg om Facebook in te halen

Video's op Snapchat groeien zo hard, dat het sociale netwerk in een half jaar tijd steeds dichter in de buurt komt van Facebook. Ook app-updates focussen zich steeds meer op videofuncties.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 november 2015 om 11:42
Onderwerp
Categorie
Apps

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deelt. Snapchat kwam ook als eerste met verdwijnende verhalen, die later populair werden als Instagram Stories. Ook andere sociale media-apps namen het idee over. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.