Snapchat-Story-Explorer

Met de Snapchat Story Explorer bekijk je snaps vanuit verschillende perspectieven

Snapchat Story Explorer is een nieuwe manier om Snapchat Stories te beleven. Swipe naar boven om dezelfde gebeurtenis vanuit een ander perspectief te bekijken.

Snapchat-Story-Explorer

Snapchat onthult vandaag een nieuwe functie die de functionaliteit van Snapchat Stories verder uitbreidt. Met de Snapchat Story Explorer kun je gebeurtenissen vanuit verschillende oogpunten bekijken. Nu in Amerika, later in de rest van de wereld.

Als er van een evenement meerdere Snapchat Stories worden opgenomen, verschijnt er een knop met Explore onderin beeld. Door deze tekst naar boven te vegen kun je een andere Snapchat Story direct bekijken. Veeg vervolgens naar beneden om weer terug te keren naar de Story die je oorspronkelijk bekeek.

Zo werkt de Snapchat Story Explorer

De Story Explorer zal ongetwijfeld van pas komen tijdens concerten of sportwedstrijden. Daar maken mensen bijvoorbeeld Snapchat Stories van een artiest die op een podium staat. Op die manier kun je het concert vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Om van de Story Explorer gebruik te kunnen maken zul je dus wel een Snapchat Story moeten bekijken die door meerdere mensen in beeld gebracht is. De functie zal ongetwijfeld ook een rol spelen bij het in beeld brengen van belangrijk nieuws.

De Snapchat Story Explorer is voorlopig alleen beschikbaar in New York en Los Angeles. Volgens het blog van Snapchat wordt de functie ‘zeer binnenkort’ verder uitgerold. Of Nederland daar ook bij hoort is natuurlijk nog maar de vraag.

Snapchat blijft maar updaten

Snapchat heeft het tempo er goed inzitten wat het updaten van de iOS-app betreft. Onlangs werden er nog betaalde lenzen toegevoegd. Ook kun je sinds afgelopen vrijdag nu ook de lenzen met de iSight-camera gebruiken. Zullen de regelmatige updates genoeg zijn om de populariteit van Facebook-video’s in te halen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2015, 12:17
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.