Reacties voor: Sleep Cycle meet je snurkgedrag

De slaap-app Sleep Cycle kan nu je snurkgedrag analyseren. Volgens de makers is dat vooral interessant voor mensen die alleen slapen en niet weten dat ze snurken.
Lees het complete artikel → Sleep Cycle meet je snurkgedrag

Reacties: 9 reacties

  1. Ik gebruik deze app al jaren. Werkt perfect. En die Watch app mis ik absoluut niet. Ik heb een tijdje de app Pillow gebruikt. Die heeft wel een Watch app. Maar die gebruik ik nooit aangezien mijn Apple Watch ‘s nachts op de lader licht. Zeker met 2,5 uur sporten per dag is de batterij bijna leeg aan het einde van de dag.

  2. Zeer goede app. Gaf en geeft me veel inzicht in m’n slaapgedrag.

  3. Ik ben minder enthousiast. Ik heb de app een tijd gebruikt, maar na een paar slechte nachten waarin ik een of meer uren wakker was en van bed ging ben ik ermee gestopt. De app merkte niks, nam denk ik de slaapgeluiden van mijn partner over.
    Sowieso verdenk ik de app ervan vaker de slaapgeluiden van mijn vrouw te hebben geanaliseerd. Die snurkt nét even wat meer en vooral harder 😬

  4. Ik vraag me ook erg af hoe goed deze app werkt als je niet alleen ligt te tukken.

  5. @Oude sok: De app kan real-time syncen met de telefoon van de andere persoon om zo te beslissen welke geluiden van wie afkomstig zijn.

  6. Origineel geplaatst door Jan
    Ik ben minder enthousiast. Ik heb de app een tijd gebruikt, maar na een paar slechte nachten waarin ik een of meer uren wakker was en van bed ging ben ik ermee gestopt. De app merkte niks, nam denk ik de slaapgeluiden van mijn partner over.

    Sowieso verdenk ik de app ervan vaker de slaapgeluiden van mijn vrouw te hebben geanaliseerd. Die snurkt nét even wat meer en vooral harder 😬

    Volgens mij klets je wat. Die update dat ie snurk geluiden opneemt is net 1 dag oud, dus dat jij denkt dat ie dan al dagen jouw vrouw haar geluiden opneemt lijkt me onmogelijk.

    Gebruik deze app al jaren en hij registreert het allemaal best aardig. Soms gaat ie wat de mist in met wanneer je wakker bent, maar verder zeer betrouwbaar.

  7. Ik gebruik de app nu ook al een tijdje, maar twijfel nog steeds of het allemaal niet gewoon een beetje een Placebo-effect is. Omdat ik denk dat ik op een goed moment gewekt word, denk ik direct als de wekker gaat “daar gaat de wekker, dus dit was het beste moment”, maar dat zelfde gevoel heb ik als een normale wekker gaat op een hele belangrijke dag. Op één of andere manier is het dan sowieso veel makkelijk om op te staan.

    Is het niet gewoon een psychologisch dingetje dat je wekker gaat op een andere tijd dan dat je uiterlijk moet opstaan, waardoor je “wakkerder” ontwaakt, ongeacht hoe je slaapt?

    Overigens Snooze ik alsnog omdat ik niet eerder m’n nest uit wil dan dat ik er uit moet, dus eigenlijk kan ik net zo goed stoppen…. 😛

  8. @Brian: Je moet gewoon op tijd gaan slapen vooral als je een belangrijke dag heb, je heb geen app daar voor nodig die dan wakker maakt :P.
    Ik ga ook meestal rond 10 uur na bed laatste tijd, en tussen 10 en 11 slaap ik en de wekker gaat kwart voor 7 direct het bed uit geen snooze niks.

  9. Lekker dan! Staat de hele nacht je microfoon aan.

    App dus verwijderd.

    Ik ben sowieso klaar met al dat analyseren en meten enz. Deze app zorgt er niet voor dat ik opeens veel meer slaap of zo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.