Cut the Rope: Magic

Puzzelspel Cut the Rope: Magic is Apple’s gratis App van de Week

Cut the Rope: Magic, de magische variant van het populaire puzzelspel Cut the Rope, is Apple's gratis App van de Week. Je downloadt het spelletje deze en komende week gratis in de App Store.

Cut the Rope: MagicMet honderden miljoenen downloads mag je gerust stellen dat Cut the Rope een van de populairdere games voor iOS is. Het spelletje van ontwikkelaar ZeptoLab kent naast het origineel uit 2010 inmiddels verschillende varianten. Daarvan is Cut the Rope: Magic een van de nieuwsten. Die mag zich nu een week lang App van de Week noemen. Je downloadt het spel tot volgende week donderdag gratis in de App Store.

Cut the Rope: Magic met nieuw verhaal en nieuwe vormen

Net als in het origineel van Cut the Rope bestaat de puzzel uit het doorknippen van touwtjes zodat het groene monstertje Om Nom zijn snoep terugkrijgt. Daarbij maak je gebruik van natuurkundewetten, zoals zwaartekracht. In Cut the Rope: Magic draait het om magie zoals de naam al doet vermoeden. Je neemt het op tegen een boze tovenaar met magische vaardigheden die je probeert te dwarsbomen. Daarnaast kun je Om Nom transformeren in zes nieuwe vormen, zoals een vogel, een vis en een draak.

Ruim 160 levels, geschikt voor alle leeftijden
Het spelletje telde al ruim 160 levels, maar met de meest recente update, die deze week verscheen zijn, daar nog eens 18 nieuwe levels aan toegevoegd. De uitdagende puzzels zijn geschikt voor alle leeftijden. Cut the Rope: Magic heeft in-app aankopen waarmee je oplossingen kunt kopen als je er echt even niet meer uitkomt, maar in principe kun je het gewoon gratis spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2017, 13:00
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.