Reacties voor: Apple verklapt eigen Slaap-app voor de Apple Watch

Apple lijkt per ongeluk de komst van een Slaap-app op de Apple Watch te verklappen. Op de App Store-pagina van de Wekkers-app is namelijk een screenshot te zien waarin verwezen wordt naar deze nog niet beschikbare app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. ‘s Nachts ligt hij op de lader…

  2. Bij Apple wel. Dat is het enige dat mij weerhoudt een Apple Watch aan te schaffen.

    Heb nu een Polar Vantage V – voor hardlopen en statistieken – en die gaat makkelijk een volle week mee, inclusief slapen, en al mijn trainingen.

    Als Apple nu ook zoiets eens zou doen….

  3. Series 4 gaat eeeeeasy 2 dagen mee, draag m elke avond wanneer ik slaap en laadt hem in ochtend een half uurtje op tijdens het douchen. Ga dagelijks met 63% naar bed en word met 54-53% wakker. Ben erg benieuwd naar die slaap app!

  4. Autosleep werkt perfect. Apple loopt echt behoorlijk achter met zo’n app. Persoonlijk hoeft het voor mij niet meer. Ik red het overigens makkelijk 2 dagen met mijn watch 5, dan laad ik hem in ongeveer 2 uur op in de avond, dus ook ‘s nachts leuk om gegevens op te slaan.

  5. Slaap altijd met de watch om. Ik laat op naar en van het werk. En gebruik auto sleep.

    Gok dat Apple niet zo’n uitgebreide app gaat maken.

  6. @W.: wel gek, want polar zelf geeft aan dat het 40 uur is maar volgens jou dus 168 uur met je sportactiviteiten erbij. Lijkt bij wat overdreven. Verder is het natuurlijk appels met peren vergelijken.

  7. Ik gebruik ook AutoSleep op mijn Watch series 4, bevalt prima. Ik ben benieuwd wat Apple daar aan kan toevoegen. Ik doe trouwens ook makkelijk 2 dagen met een volle accu en heb hem s’nachts altijd om.

  8. @Rudra: Heb series 0 tm 5. Series 3 ging minimaal 2 dagen mee series 4 anderhalve dag en series 5 nu net een dag heb altijd WiFi en walki talki aan.

  9. Hier ook een Auto Sleep gebruiker.
    Zeer tevreden over.

  10. Inderdaad gebruik ik ook de AutoSleep app, die bijzonder veel informatie geeft over je slaap. Ben ook benieuwd of Apple daar wel iets aan verbeteren kan. Ik snap niet wat gebruik van een slaapapp met de batterij te maken heeft. Ik gebruik m’n Watch 4 dag en nacht en vlak voor het naar bed gaan laadt hij in een uurtje helemaal op. Als ik ‘m niet laad, gaat ie even goed 2 dagen mee op 1x laden. Terwijl ik hem intensief gebruik

  11. Wordt hier de ‘autosleep slaaptracker’ bedoelt uit de App Store?

    Ziet er cool uit.

  12. Wat heb je aan deze functionaliteit als het horloge een all day batterij heeft van 18 uur. Twee dagen levensduur? Dat is een lachertje. Next.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.