SkyShowtime

Reacties voor: Prijsverhoging SkyShowtime gaat 23 april in: zo kun je het omzeilen

De prijsverhogingen bij streaming videodiensten zijn nog niet afgelopen. Ook SkyShowtime gaat de prijs te verhogen. Als goedmakertje is er een goedkoper abonnement met reclame bijgekomen. Wil je de prijsverhoging voorkomen, dan kan dat op meerdere manieren.

Reacties: 6 reacties

  1. Gaat de kwaliteit dan ook omhoog? Want ik ben één van de “gelukkigen” die levenslang 50% korting heeft maar gebruik het zelden. Niet vanwege het aanbod, maar vanwege de slechte kwaliteit. Geen 4K is één ding, maar dan ook nog eens echt hele slechte audio tracks die me doen denken aan de tijd van MP3tjes van 128 kbps. Enige reden dat ik het nog niet heb opgezegd is vanwege de levenslange 50% korting, maar misschien wordt het toch eens tijd…

    Reageer op Peter

    • Geen 4K, maar ook geen HDR, Dolby Vision en Dolby Atmos; terwijl Netflix, Prime, Disney en HBO Max dat allemaal wel hebben.

      Ik heb ook die 50% korting en voor die prijs wil ik het nog wel accepteren, maar voor de volle prijs eigenlijk onacceptabel. Zeker als je bedenkt dat dit geen kleine lokale speler is, maar een dienst waar grote studio’s als Paramount en Universal achter zitten.

      Reageer op Rutger

      • dolby atmos en HDR gaat bij hbo Max ook verdwijnen en straks is deze functie alleen bij duurdere abonnement bij hun als de samenvoeging eraan komt bij hun.

        Reageer op mano

    • Ik had die korting ook maar vanwege matige aanbod heb ik hem toen toch opgezegd … dan is elke euro te veel als je het nauwelijks gebruikt 😎

      Reageer op Michel

  2. Dit is echt de slechtste dienst , inderdaad vaak slecht geluid.
    Maar ook ondertiteling welke vreemd weergegeven wordt op de AppleTV4k.

    Twijfel ook enorm om hem eruit te gooien want in de tijd dat we hem nu hebben door de 50% actie is dit by far de minst bekeken dienst

    Reageer op JustOleg

  3. (Red.) De prijsverhoging gaat morgen in, dus we hebben het artikel bijgewerkt.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.