Reacties voor: Gaat Siri binnenkort jouw voicemail omzetten naar tekst?

Volgens geruchten gaat Siri zich in de loop van volgend jaar bemoeien met je voicemail. Zo kan de assistent antwoord geven als jij niet opneemt, en zet Siri gesproken berichten om in tekst.
Lars Paymans -

Reacties: 12 reacties

  1. Huh? Wat is iCloud Voicemail?

  2. kijk, dit is goed nieuws! Geen gedoe met heen en weer bellen met providers, maar gewoon een Siri antwoord apparaat on board, die alles ook nog eens in geschreven tekst omzet. Eindelijk verlost van of de provider in al zijn goedheid de visual voicemail voor de iPhone wil aanbieden. Hoe eerder hoe liever.

  3. Ik mag toch hopen dat er een mogelijkheid komt om deze ‘makkelijke functie’ uit te schakelen.

  4. Ik denk dat dit niet helemaal goed begrepen wordt, als ik het oorspronkelijke verhaal lees.

    Het idee is dat Siri de voicemail omzet in tekst, zodat je het voicemailbericht in één oogopslag kunt lezen. Je hoeft voicemailberichten dan dus niet meer af te luisteren.

    Het heeft natuurlijk geen zin om Siri een voicemail te laten voorlezen, dan kun je net zo goed het oorspronkelijke voicemail-bericht laten horen.

  5. Erg interessant, maar ik snap niet hoe dit efficiënter is dan ze zelf te beluisteren Misschien bespaar je 0.5 seconden omdat je niet naar een voicemail nummer moet bellen.

  6. Top.
    Vaak toch pen papier nodig om iets op te schrijven bij het beluisteren van de voicemail.

  7. @Rachid Finge: Je hebt denk ik gelijk, heb de tekst wat aangepast. Ik las dat Siri inderdaad het gesproken bericht omzet in tekst, maar begreep verkeerd dat die tekst daarna aan je voorgelezen kan worden. Thanks 🙂

  8. Origineel geplaatst door tane
    Top.
    Vaak toch pen papier nodig om iets op te schrijven bij het beluisteren van de voicemail.

    Ja, maar dan moet het noteren door Siri ook feilloos gaan, voordat die belangrijke vergadering al om half 3, ipv half 4 blijkt te zijn…

  9. voicemail lekker moderne

  10. Misschien is dit voor de toekomstige Apple netwerk (provider) 😛

  11. Ik had toch liever dat je virtuele voicemail kon inschakelen net als via Whatsapp ingesproken tekst versturen want dat bespaart weer geld en je heb betere kwaliteit. 🙂

  12. Betekent dit dus dat ook al je Voicemail-berichten op de Apple-servers landen om omgezet te worden naar tekst, zoals bij Siri gebruikelijk is?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.