TimesUpp iPhone reistijd file alarm

TimesUpp stelt de TomTom automatisch voor je in

TimesUpp stelt je TomTom voor je in op basis van de afspraken in je agenda. Dat scheelt weer tijd!

TimesUpp iPhone reistijd file alarm

TimesUpp is een slim alarm om op tijd te komen voor je afspraken, maar als je eerst je TomTom nog in moet stellen voordat je de weg op kunt moet je alsnog haasten. Versie 1.6 van TimesUpp pakt dit aan, en stelt de TomTom voor je in nog voordat jij de deur van je auto opent.

TimesUpp gebruikt je agenda en vooraf ingestelde adressen om je tijdig op de hoogte te brengen als het tijd is om te vertrekken. De app hield hierbij al rekening met files en vertragingen, en laat bovendien zien waar files staan en of er een parkeerplaats in de buurt is.

Automatisch ingestelde TomTom

De gemakken van TimesUpp worden nu uitgebreid met TomTom-integratie, zodat je navigatiesysteem al ingesteld is zonder dat jij er naar om hoeft te kijken. Zolang jij je agenda op je iPhone dus netjes bijhoudt, wordt de bestemming van je afspraak automatisch doorgegeven aan je TomTom.

TimesUpp-Sync

Gebruikers van TimesUpp die een MyDrive-account hebben gekoppeld aan hun navigatiesysteem kunnen er direct mee aan de slag. Als kennismaking is de nieuwe functie tien keer gratis te proberen. Daarna betaal je €2,99 per jaar om er onbeperkt gebruik van te maken.

Lees ook: Review: TimesUpp – Nederlandse verkeersassistent van makers TomTom

Ondersteunende systemen

Volgens de makers van de app werkt de TomTom-functie op de volgende navigatiesystemen: TomTom GO 40, GO 50, GO 60, GO 400, GO 500, GO 600, Rider 400, Rider 40, GO 510, GO 610, GO 5000, GO 6000, GO 5100, GO 6100, Trucker 6000, START 40, START 50 en START 60.

Eind vorig jaar won TimesUpp nog de derde plaats als Beste Nederlandse nieuwkomer 2014 van de iCulture Awards.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2015, 13:31
Categorie Apps
Onderwerpen reizen, timesupp, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.