Reacties voor: ‘Siri-speaker is al in productie en biedt surround-sound’

Apple's Siri-speaker is al in productie en zal zich onderscheiden van Amazon en Google met surround-sound en nauwe samenwerking met Apple-diensten zoals Apple Music.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik schat €499,-

  2. Mocht het waar zijn dat er geen scherm in is verwerkt. Is dat jammer en een gemiste kans. Apple had dan weer een voorsprong op innovatie gehad.

  3. Een speaker is om te luisteren en niet om te kijken. Ik zou niet weten waarom een speaker per se een touch screen zou moeten hebben. Alleen als je afspeellijsten van Apple Music op de speaker zou willen zien, dan zou het handig zijn. Ik neem aan dat bediening etc via de iPhone gaat.

    Wat er in het artikel staat, klinkt interessant. Een speaker die zich automatisch aanpast aan de acoestiek van de ruimte, lijkt mij erg handig. Overigens weet ik niet wat ik me voor moet stellen bij ‘virtueel surround’. Zoiets zit ook op mijn tv, maar dat heb ik meestal uit staan.

  4. Lijkt me nu al geweldig om Hè Siri te roepen naar de speaker 🙂 Reageren de iPads en iPhones in huis ook gelijk haha. Bij mij reageert Siri zelfs op de meest rare zinnen uit een gesprek, zonder hè Siri. Hoop dat ze hier iets op bedenken.

  5. Nou leuk hoor, dat ‘hé Siri’ …. als mijn zoons en mijn broers er zijn, zijn er wel vier iPhones die tegelijk luisteren en antwoord geven op één ‘hé Siri’ 😑 Siri hoort het verschil niet!

  6. En de prijs? €600,–?

  7. @ManOmanO: Prijs € 599 denk ik 😜🤣 voor nog geen €600 is dit het beste product ooit😂

  8. Origineel geplaatst door Stranger
    Mocht het waar zijn dat er geen scherm in is verwerkt. Is dat jammer en een gemiste kans. Apple had dan weer een voorsprong op innovatie gehad.

    Sterker nog. Iemand bij Apple zei dat een scherm een must was.

    Naast m’n Apple tv zie ik zo’n ding niet echt zitten… in m’n Apple tv wél.

  9. Kom maar op. Ik zit er klaar voor. Als het dan direct HomeKit gereed is ben ik helemaal tevreden.

  10. Ik hou het gewoon bij mijn Sonos Play5 😁

  11. Origineel geplaatst door Ivar Lambert
    Ik hou het gewoon bij mijn Sonos Play5 😁

    Kortzichtig als je niet eens weet hoe het apparaat eruit komt te zien of wat het allemaal kan. ik wacht af en maak dan wel een keuze.
    btw, als je dan toch voor echte kwaliteit was gegaan en niet de middelmatigheid waar je nu voor hebt gekozen dan had je nu Bluesound in huis 😉

  12. … en alle ontwikkelaars op de WWDC krijgen er één gratis! (You get one and you get one and you and you… 😉 Ter promotie om het ontwikkelen van apps die er mee samenwerken te bevorderen. Ik verwacht dat het apparaat niet meer dan $299 gaat kosten, misschien zelfs wel $249 of nog minder.

  13. Ik voel een “I’m So Excited” opkomen…

  14. Origineel geplaatst door eMilty
    … en alle ontwikkelaars op de WWDC krijgen er één gratis! (You get one and you get one and you and you… 😉 Ter promotie om het ontwikkelen van apps die er mee samenwerken te bevorderen. Ik verwacht dat het apparaat niet meer dan $299 gaat kosten, misschien zelfs wel $249 of nog minder.

    Zoiets deden ze bij de apple tv toch? Kon je als ontwikkelaar er 1 voor een sterk gereduceerde prijs kopen.

  15. Origineel geplaatst door Stranger
    Mocht het waar zijn dat er geen scherm in is verwerkt. Is dat jammer en een gemiste kans. Apple had dan weer een voorsprong op innovatie gehad.

    Een voorsprong? Op alle fabrikanten die al een smart speaker al dan niet met scherm hebben geintroduceerd? De laatste jaren reageert Apple alleen, innovatie heb ik al lang niet meer gezien. En waar Apple voorheen ook niet altijd de snelste was maar vaak wel de beste is dat nu ook zeer discutabel.

  16. Speaker met scherm ?
    Wel als je hem aanstuurt via je iPhone of iPad…
    Of de 2e versie heeft wel een scherm ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.