Reacties voor: SimCity BuildIt: je eigen stad bouwen in gratis game

De nieuwe SimCity-game BuildIt staat nu in de App Store. In dit gratis spel bouw je langzaam aan je eigen stad.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Als ik probeer ingelogen metGameCenter crasht mijn game steeds. Meer mensen last van?

  2. Ik heb het al gespeeld dmv IPA maar het spel loopt niet echt soepel als het druk wordt in het spel. Energie zuinig is het spel allerminst. En dat op een iPhone 6 plus. Grafisch ziet het er erg netjes uit en leuk om te spelen.

  3. ‘Gratis’

  4. Ik vind het een prima, degelijk spelletje.
    Kan wel wat beter maar is leuk vermaak.
    Tot nog toe 1keer gecrasht hier, maar schijnbaar slaat ie elke 30seconde de voortgang op of vaker.
    Verder is het zoomen wennen en ver uitzoomen wil niet, evenals het grafische en diepgaande gedeelte vooral het diepgaande dat zit hier niet in.

  5. Vergeleken met de oude simcity is dit spel erg kinderachtig.’ik ben bang in het donker’ is een van de zinnen die wordt uitgesproken als er geen elektriciteit is. Kom op zeg!

    Het originele spel doet veel technischer aan. Zo had deze versie grafieken waaruit je kon aflezen hoe bepaalde zaken zich in de tijd ontwikkelen.

    Geen idee of deze versie ook makkelijker is dan de originele versie. Wellicht is deze ook bedoeld voer een andere doelgroep.

  6. Bij dit soort spellen weet ik van tevoren al dat ‘gratis’ helaas niet helemaal gaat kloppen! Of heb ik het mis?

  7. Na 1,5 uur niet meer te spelen tenzij je er flink geld in stopt. Wat erg overdreven op deze manier. Snel,weg ermee

  8. Ik werd al misselijk toen ik iets van ‘freemium’ rook. Ulgh.

  9. Leuk spelletje. Mijn laatst gespeelde versie was Simcity 3000 op de computer. Dit ziet er grafisch goed uit! Als je niks wil uitgeven, moet je geduld hebben. Misschien ook maar goed, anders zit je de hele dag aan dit verslavende spelletje. Bij mij nog geen een keer gecrasht. Wel gaat de batterij van m’n iPhone 6 keihard leeg. Morgen maar weer eens opstarten.

  10. Ik vind het een leuk spel, maar je moet wel geduld hebben als je geen geld wil uitgeven. Ook mijn batterij is extreem snel leeg (iPhone 5s).

  11. Eindelijk weer eens een leuk spel voor de tablet.Ik ben dol op steden en huizen bouwen.Dus hier vermaak ik me prima mee.Speel hem elke dag.

  12. Origineel geplaatst door Barry
    Bij dit soort spellen weet ik van tevoren al dat ‘gratis’ helaas niet helemaal gaat kloppen! Of heb ik het mis?

    Noou.. je kan het best gratis spelen als je weet wat je doet. Een beginner, die nog nooit Simcity heeft gespeeld, zal snel door het ‘gratis’ geld heen zijn. Maar als je een goed plan heeft en niet te snel uitbreid dan hoeft het geen geld te kosten. vond op http://scbuildit.com een paar goede city layout tips die ervoor zorgen dat je gewoon gratis kan spelen, we blijven natuurlijk nederlanders 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.