Servant logo.

Vanaf nu te zien op Apple TV+: nieuwe horror-dramaserie Servant

Eerste nieuwe serie sinds start Apple TV+
De nieuwe horror-dramaserie Servant is vanaf vandaag te bekijken op Apple TV+. De serie gaat over een rouwend echtpaar die een nanny in huis halen om op hun baby te passen. Door een tragedie wordt hun huwelijk op de proef gesteld.

Afgelopen 1 november ging Apple TV+ van start, met een handvol series. De meest populaire series waren The Morning Show, See en Dickinson, al was niet iedereen te spreken over de kwaliteit. Nu is er voor het eerst weer een nieuwe serie aan Apple TV+ toegevoegd. Servant is gemaakt door M. Night Shyamalan, bekend van de horrortrilogie Unbreakable, Split en Glass.

Servant nu te zien op Apple TV+

De serie draait om het echtpaar Dorothy en Sean. Hun baby Jericho overleed toen hij nog maar 13 weken oud was en dat viel de moeder erg zwaar. Om de moeder gerust te stellen, wordt er een pop in huis gehaald. Er wordt zelfs een nanny ingehuurd die voor de pop moet zorgen, maar die lijkt het allemaal iets te serieus te nemen. Met het binnen halen van de nanny gebeuren er de meest vreemde dingen.

Hoofdrollen zijn er voor Lauren Ambrose (speelde onder andere in Law & Order en Six Feet Under), Toby Kebbell (bekend van de laatste Planet of the Apes-films) en Rupert Grint (Ron Weasley in de Harry Potter-serie). Vanaf vandaag zijn er meteen drie afleveringen van Servant te zien, waarna er elke vrijdag een nieuwe aflevering online komt. Er is inmiddels ook al een tweede seizoen van Servant aangekondigd.

Iedereen die onlangs een nieuw Apple-apparaat gekocht heeft, kan gratis Apple TV Plus kijken. Heb je geen nieuw apparaat, dan is er een proefperiode van Apple TV+ voor zeven dagen beschikbaar. Meer over de dienst lees je in ons uitgebreide overzicht.

Bekijk ook

Apple TV+: alles over de films en series van Apple's videodienst

Apple's tv-dienst Apple TV+ is sinds het najaar van 2019 beschikbaar, ook in Nederland en België. Het kost 4,99 euro per maand, maar er zijn ook mogelijkheden om gratis toegang te krijgen. Wat is zoal het aanbod van Apple TV Plus en welke films en series komen eraan? Lees hier alles over Apple TV+, de streamingdienst van Apple.

Ga jij Servant kijken of ben je inmiddels wel uitgekeken op Apple TV Plus? Laat het ons weten in de reacties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.