Reacties voor: Semi-tethered jailbreak van iOS 5 stabieler na update (jailbreak)

Na een update door BigBoss is de tweak SemiTether voor een semi-tethered iOS 5 jailbreak een stuk stabieler geworden.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 51 reacties

  1. Dank voor deze heldere info! Ik wacht toch maar op de untethered versie (en hopelijk komt ie snel!).

  2. Kan ik Cydia dan ook gebruiken of is enkel MobileSafari gepatcht (afhankelijk van een unlock op iOS 5 en tethered Jailbreak met Redsn0w momenteel).

  3. Dat klinkt veelbelovend, als ze via software een Tethered jailbreak untethered zou kunnen maken zou dat heel goed nieuws zijn. Dat zou de jailbreak communitie heel veel werk besparen!

  4. Heb ik nu goed begrepen dat hier ook de mogelijkheid is om mijn iPad2 te jailbreaken
    Ik heb de semitethert al uitgevoerd op mijn iphone4 en schijnt nu oké te zijn nat test met de app semitethert.

  5. Ik neem aan dat ultrasn0w niet na een reboot werkt?

  6. ik vraag me af, als ze zoveel moeite doen om een tethered jailbreake bruikbaar te houden. Zit een untethered jailbreak er dan voorlopig niet in?
    Omdat ze nu proberen de omstandigheden rondom tethered jailbreak proberen aardig te verzachten op deze manier. Ze steken hier nu zoveel tijd en moeite in,

  7. Ik heb het geprobeerd, doe dit niet, m’n iPod touch is er ongelooflijk laggy door geworden, kan niet eens meer gewoon swipen!

  8. Origineel geplaatst door Peter
    Heb ik nu goed begrepen dat hier ook de mogelijkheid is om mijn iPad2 te jailbreaken Ik heb de semitethert al uitgevoerd op mijn iphone4 en schijnt nu oké te zijn nat test met de app semitethert.

    nee gaat niet

  9. Werkt op mijn 3gs en da’s het belangrijkste.

  10. @djb902: Als je 3GS gebruik maakt van de oude bootrom kan je hem untethered al jailbreaken.

  11. ik hoop maar dat ze ibooks kunnen fixen bij de uiteindelijke untethered jailbreak, anders wordt het best wel vervelend om ios 5 te hebben…

  12. pfffff net erop gezet en krijg hem nu niet meer opgestart 🙁
    gaat lekker zo……

  13. Untethered jailbreak a.u.b voor OS 5 en iPhone4S!!!!!

  14. @garth: Als je niet meer kan optstarten, dan moet je weer tethered gaan booten met Redsn0w om in je oudere jailbreak state weer te geraken, iBooty voor met Sn0wbreeze, hoop dat dit je voldoende geholpen heeft.

  15. Ik zou de untethered niet verwachten voor 2012 in ieder geval.

  16. @Retrogressive: keer of 20 keer nu gedaan….. maar blijft hangen op de ananas ben helaas nu weer aan het rectoren in itunes en dan alles maar weer opnieuw erop zetten zucht….

  17. Wanneer komt de untethered dan uit hoop zo snel mogelijk allerlei manieren geprobeerd te downgrade maar lukte niet. En tethered mode betekend dat nu nog steeds dat die reboot nodig heeft met pc

  18. Ik heb de jailbreak uitgevoerd op de manier zoals de bedoeling was.. alleen nu is de cydia app wit en werkt niet… wat moet ik doen?

  19. @aaipet: Er is al een fix voor iBooks in cydia te krijgen. Ik ben alweer druk aan het lezen.

  20. @iBouke: Bedoel je die fix waarbij je geen rond icoontje maar een vierkante krijgt? in dat geval wacht ik liever tot de untethered jailbreak uit is waarbij die standaard al gefixed is.

  21. Snap het niet….bij mij blijft ie bij een reboot hangen op het ….(ja hoe heet dat dingentje dat ronddraait eigenlijk?)….
    Heb alles netjes gedaan zoals het hoort…

    edit: Als ik even home- en powerknop indruk draait dat dingentje 2 tellen….maar valt dan weer stil…

    edit: werkt inmiddels goed…even in de app op ”reapply’ geklikt en nu boot ie prima! Mooie oplossing.

  22. @Nick: Rebooten.. Redsn0w openen en dan boot tethered..
    Just boot tethered right now..

  23. Waar kan je iets vinden over info om te volgen van ois 5 jailbreak

  24. Waar kan je info vinden, zoals het volgen van jb ois 5 untethered

  25. Tja als ik het zo lees dan laat ik m’n iPhone 4 nog maar met een untethered JB draaien op 4.3.3. Intussen mijn iPad van JB 4.3.3 naar iOS 5 overgezet (zonder JB dus) en om eerlijk te zijn mis ik daarop de JB niet eens 😉

    Vind de voordelen van 5 tov 4.3.3 ook niet echt spectaculair, nice to have maar zeker geen must. Nee ik wacht wel totdat er een goede en stabiele untethered JB uitkomt voor iOS 5. Tot die tijd red ik me prima! 😉

  26. Ik heb proberen te downgraden maar lukt niet 🙁

  27. Origineel geplaatst door Nick
    Ik heb de jailbreak uitgevoerd op de manier zoals de bedoeling was.. alleen nu is de cydia app wit en werkt niet… wat moet ik doen?

    nu alleen nog een keer naar extra en reboot en je bent klaar

  28. Ik wacht nu op een untethered versie. Heb de vorige versie van redsn0w geprobeerd, maar dat was me te instabiel. Mede doordat jb apps gewoon nog niet zijn aangepast voor iOS 5.

  29. @Digilike: Nu toch wel of niet ? Of nog steeds niet

  30. @Sander: Hoezo niet voor 2012?
    Kun je dat toelichten, ik dacht juist dat ze al in een ver gevorderd stadium zaten?

  31. Ik heb een iPhone 3GS met iOS 4.2.1 jailbreaked.. De vorige eigenaar zei dat als ik hem update dan brick ik hem. Mijn wifi functie doet het niet meer, hoe kan ik hem jailbreaken naar iOS 5??

  32. @Chris: Dan heeft hij waarschijnlijk de iPad baseband er op gezet. Moet je even bijlezen hoe je de 3GS update zonder de baseband te veranderen. Of er gewoon geheel van afblijven natuurlijk.

  33. @Wesley: afgelopen zaterdag waren jb apps zoals folder enchancer, shrink, infinity folder etc. nog niet aangepast voor iOS 5. Het was erg instabiel daardoor.

  34. Works fine for me!

  35. @Digilike: Bij mij lukt het niet blijft hangen en ten tweede ik krijg bij de eerste keer geen logo

  36. Werkt prima, alleen MyWi word nog verwijderd bij het installeren van de semitether.
    Niet zo moeilijke keus, dan maar even zonder MyWi.

  37. Maar wat semi tethered eigenlijk precies betekent dat dat je hem gewoon kunt uit zetten en weer aan kunt zetten zonder te rebooten via de pc

  38. @Wesley:

    Dat hoop je dan…

  39. Maar wat betekend het precies dan

  40. @Wesley:

    Tethered wil zeggen dat na een reboot je iDevice alleen opstart als hij met je PC/Mac verbonden is en je dit via een programma doet. Dus is onderweg je accu leeg en laad je hem ergens op zonder PC in de buurt, dan zal hij niet opstarten maar alleen geladen worden.

    Bij untethered start je iDevice op zonder hulpprogramma en zonder de hulp van PC/Mac.

    Met deze semi-untethered jailbreak (tweak) kan hij onder bepaalde omstandigheden zonder hulp rebooten. Is volgens mij dan meer een soft reboot of respring. Een harde reset (bv. Home button en aan/uitknop bovenop tegelijk indrukken) zal hem waarschijnlijk niet zonder hulp op laten starten. Dus in feite een lapmiddel wat voor sommige situaties handig kan zijn.

    Ik persoonlijk waag me er niet aan en wacht wel op de untethered jailbreak tzt.

  41. Ja dat is misschien het handigste maar duurt zolang waarschijnlijk gaan ze eerst kijken of het werkt op de 4s en dan als hij op die devices draait krijgen we de untethered maar god weet niet hoe lang we daar nog op moeten wachten

  42. ik heb cydia er op staan ,, maar bovenin de scherm staat
    this device is in the pending tss queue WAT MOET IK DOEN

  43. @Henk Poley: Dus moet even google op “3GS jailbreak with baseband” ?? Kan ik niet aan iTunes koppelen, de iOS 5.0 installeren en jailbreaken ?? Ik wil namelijk erg graag mijn wifi, op vakantie is dit echt een must 😉

  44. Hoop dat dit de ‘Yellow Screen of Death’ oplost. Heb het hele weekend zonder mobiel gezeten. Net gelukkig mbv computer een oplossing gevonden. Dacht even dat het niet meer goed ging komen maar na 10 minuten de aan-knop ingehouden te hebben kwam het Apple-logo weer in beeld.

  45. heey allemaal
    heb semitethert uitgevoerd op ios 5 maar nu geeft ie aan dat der een update van is ,, maar er staat een rood balkje met ios 5 update warning wat moet ik hier mee

    gr. wes

  46. Origineel geplaatst door tomtom100
    edit: werkt inmiddels goed…even in de app op ”reapply’ geklikt en nu boot ie prima! Mooie oplossing.

    Maar in welke app doe je dit dan. Ik heb hetzelfde probleem, maar krijg dus ook niks opgestart. Waar kun je dan reapply ingeven???

  47. Fijn ! nu start me ipod niet meer op ^^

  48. Dan heb je iets niet goed gedaan bij mij werkt ie prima ^^.

  49. @Thiemo: Bij mij werkt ie ook perfect

  50. Bij een vorige jailbreak (iOS 4) kon ik mijn ipa’s synchroniseren met mijn ipod . Nu lukt dat niet meer.
    Ligt het aan de tethered ipod.Of aan itunes ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.