Screenshots iPhone met Exchange opgedoken en simkaart-uitleg

De simkaart van de iPhone moet worden verwijderd met een paperclip. De complete procedure wordt uitgelegd in uitgelekte screenshots bij ThinkSecret.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ThinkSecret heeft een galerij van screenshots van de iPhone online geplaatst waarin onder meer te zien is dat er wel degelijk ondersteuning voor Microsoft Exchange. Daarnaast is nu voor het eerst ook de .mac RSS reader te zien. Verder wordt uitgelegd hoe je met een paperclip het simkaartslot kunt openen.

We hadden al eerder gemeld dat Apple zeer waarschijnlijk de technologie Exchange ActiveSync van Microsoft in licentie heeft genomen om de iPhone ook nuttig voor zakelijke gebruikers te kunnen maken. In een interview met USA Today liet Steve Jobs deze week het volgende weten:

“You’ll be hearing more about this in the coming weeks. We have some pilots going with companies with names you’ll recognize. This won’t be a big issue.”

ThinkSecret heeft zoals gezegd ook het eerste echte screenshot van de .mac RSS reader in actie en de complete procedure om de simkaart te verwisselen. Opvallend daarbij is dat je voor deze procedure gebruik moet maken van een wel heel low-tech apparaat: de paperclip.

Lees verder bij ThinkSecret: De iPhone interface galerij

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:14
Categorie iDevices
Onderwerpen microsoft, microsoft exchange, simkaart

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.