Scottevest hoodie

In deze hoodie kun je een iPad en twee iPhones opbergen

Met de hoodie van SCOTTeVEST kun je een iPad en twee iPhones opbergen in de 19 zakken. Handig tijdens de vakantie.

De zomervakantie komt er weer aan en elk jaar is het afwachten hoe streng de regels voor vliegreizen nu weer zijn geworden. Hoe prop je zoveel mogelijk spullen in je handbagage, of beter nog: in je jas- en broekzakken? Met deze hoodie van SCOTTeVEST draag je in ieder geval je iPad, twee iPhones, een camera, waterfles, zonnebril en paspoort op je lichaam.

Scottevest hoodie

Hoodie met 19 opbergzakken

SCOTTeVEST maakt al jaren jassen en vesten met heel veel vakjes. Meestal ziet het er behoorlijk nerdy uit en moet je fors gebouwd zijn om al die spullen in je jas te kunnen opbergen. Dat geldt eigenlijk ook weer voor deze hoodie: hoe langer en breder je bovenlichaam, hoe meer ruimte er is om grote spullen zoals een iPad goed op te bergen, zonder dat het meteen opvalt.

Scottevest hoodie met opbergzakken

Deze hoodie heeft 19 vakken voor zonnebrillen, camera’s, paspoorten en andere spullen. Er zit ook een Personal Area Network (PAN) in, waarmee je kabels tussen de verschillende zakken kunt wegwerken. Je kunt de oordopjes dus in een ander zakje opbergen dan de iPhone. Ook handig: je kunt een powerbank in één zakje stoppen en de iPhone in een andere, waarbij je de kabel netjes wegwerkt.

Omdat je met zo’n volgepropte trui ook wilt genieten van je spullen en geen zin hebt om voor de zoveelste keer aan medereizigers uit te leggen dat er bizar veel opbergruimte in de trui zit, kun je in het vliegtuig meteen het ingebouwde slaapmasker opzetten. De prijs van $95 valt eigenlijk nog mee, als je het vergelijkt met de prijzen die deze fabrikant meestal hanteert.

Natuurlijk hoef je niet alle zakken vol te proppen. Wie een vakantiehoodie zoekt waar je net iets meer losse spulletjes in kan opbergen, is met deze trui beter af dan met de meeste andere. Omdat de meeste spullen in zakken aan de voorkant en binnenkant zitten is het diefstalbestendiger dan in je achterzak.

Hoodie vrouwen

Verkrijgbaar in blauw, rood, zwart en grijs in 7 verschillende maten van XS tot XXXL. Ook verkrijgbaar voor vrouwen, al past er dan wel iets minder in: de fabrikant belooft dat er ruimte is voor een iPad mini en één iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2017, 9:21
Categorie Accessoires
Onderwerp kleding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.