Reacties voor: SBSettings-achtige icoontjes, gratis en zonder jailbreak te gebruiken

Een serie gratis icoontjes van designer Jeff Broderick maakt het mogelijk om snel bij de instellingen van je iPhone, iPod Touch en iPad te komen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 44 reacties

  1. bedankt voor de tip!! Werkt super..

  2. Deze snelkoppelingen maken een nieuw profiel voor je aan, ik wacht eerst wel ff de reacties van de eerste gebruikers af.
    Zelf ben ik opzoek naar een snelkoppeling of button waarmee je in 1 click je call forwarding kan aan en uit zetten. Dat kan deze app helaas weer net niet.

  3. @cozmo: Je kunt, zoals vermeld in het artikel, ook gewoon een snelkoppeling in je beginscherm zetten. Dan wordt er geen profiel voor je aangemaakt. 🙂

  4. Ik krijg steeds de melding “Profiel installeren niet mogelijk” :s

  5. jammer dat je niet naar je lock screen kan,
    me power button is kapot

  6. Wat betekent het aanmaken van zo’n profiel practisch? Het werkt alleen maar als je internet hebt dus, en heel snel gaat het niet, maar nog steeds handiger dan al rijdend in alle submenu’s te gaan prutsen…

  7. zooooooooo dat is handig, stuk beter als dat gedoe met dat iconproject. Die kan er gelijk vanaf dus!

  8. De website lijkt overbelast..

  9. Ik moet een toeganscode opgeven, maar deze toeganscode is bij mij niet bekend.

    Iemand hier een oplossing voor?

  10. Ik mis een knop voor 3G dat ik niet standaard aan heb. En omdat een internetverbinding nodig is, lijkt mij de WiFi-knop niet heel praktisch…

  11. Maar wat gebeurt er dan als ik een profiel aanmaakt? Zijn er negatieve effecten hiermee gebonden? Zal het een huidige profiel overriden?

  12. Lol … Servert rookt!

  13. Duurt iedere keer wel erg lang voor hij de pagina met icoontjes heeft geladen (heb de pagina in mijn beginscherm gezet). Doe ik iets fout? 🙂

  14. De icoontjes werken super, maar ik zie nu wel mijn homescreen buggen. Eerst verdween het Berichten icoontje, nu de Camera icon en nu van een andere App.

    Ik zie dat mijn geheugen nog 9MB vrij heeft. Toeval??

    Een screenshot als bewijs: http://t.co/QQrK9hr

  15. Een profiel is soms nodig om verbinding te maken met een bepaald netwerk (denk aan Eduroam op universiteiten), maar kan ook van pas komen als je door T-Mobile e.d. geen toegang hebt tot je APN settings en dus niet kan internetten omdat er geen goede instellingen aanwezig zijn.

    Tijdens en na installatie kun je de certificaten bekijken om te zien wat de inhoud precies is (je kunt ze terugvinden via Instellingen > Algemeen > onderaan)

  16. Als het maar gratis is, dan is het opeens goed bij velen! Als een app van 0,79 zo zou werken zou je een bak vol gezemel over je heen krijgen.

    Niets ten nadelen van Jeff Broderick overigens, lof voor zijn creativiteit en het delen daarvan.

  17. Echt zieke site!
    Heb al aantal icoontjes toegevoegd zonder enige probleem.
    Alleen je moet soms wat langer wachten

  18. @PrittStift: Tja het nadeel hiervan is dan weer dat het elke keer geladen moet worden.

  19. Echt super handig!!! Zou je de snelkoppelingen ook nog op 1 of andere manier in je berichtencentrum kunnen krijgen??

  20. Origineel geplaatst door Bubbly
    @PrittStift: Tja het nadeel hiervan is dan weer dat het elke keer geladen moet worden.

    Ja inderdaad, ik krijg eerst wel 15 tot 20 seconden een wit laadscherm pfffffff
    Volgens mij is het sneller om het dan gewoon via instellingen te doen toch?

  21. Origineel geplaatst door Bubbly
    Tja het nadeel hiervan is dan weer dat het elke keer geladen moet worden.

    Origineel geplaatst door marjolein
    Ja inderdaad, ik krijg eerst wel 15 tot 20 seconden een wit laadscherm pfffffff
    Volgens mij is het sneller om het dan gewoon via instellingen te doen toch?

    Ja precies!! Telkens moet er opnieuw geladen worden, via Safari, dus afhankelijk van allerlei factoren (internetsnelheid, bereik, etc etc) hoe lang het duurt. Tevsn zie ik het probleem ook niet om via instellingen dit te doen, hebben we allemaal zo’n vreselijke haast of zijn we te gemakzuchtig en verwend geworden.. (betrap me daar zelf ook wel eens op) of is het gewoon leuk?
    Degene die het wel goed werkend willen via een appje op hun homescreen, doe een jailbreak of koop een smartphone met Android erop.
    De iPhone is voor mij (en ik denk vele anderen) echt perfect, dus ik laat het zoals het is.

  22. @PrittStift: Ik snap niet waarom het zolang duurt bij jullie. Als ik op een icoon druk opent safari met de URL: prefs:bluetooth.. etc. Bij mij is geen internet verbinding nodig, in vliegtuigmodus werkt dit ook. Op het moment van aanklikken van een icon zoals bluetooth zie ik Safari hoogstens één seconden voordat het instellingen scherm tevoorschijn komt.

  23. Ik raad toch sterk aan het via het profiel te doen. Het profiel voegt enkel een “webclip” toe, wat zoveel wil zeggen als een snelkoppeling op je home screen. Deze verwijst /direct/ naar de betreffende instelling, zonder omweg via internet. De alternatieve optie gaat echter door technische beperkingen van deze methode via de website van de maken en is daardoor langzaam en heeft internet nodig.

  24. Zijn die profielen nou veilig?? Want bij die eerste versie op de andere site, waar 1 profiel voor alle webknipsels was, is m’n iPhone vastgelopen en moest ik m herstellen…

  25. Ik heb de profielen verwijderd, deze werken binnen een paar seconden, en de snelkoppelingen erop gezet, deze werken niet (waarschijnlijk omdat de server t niet houdt??)

  26. Zijn er nog meer van zulke sites?

  27. Dus als je airplane mode aanzet, kan je het niet uitzetten door op het icoontje te klikken? Alleen manueel?

  28. De profielen zijn veilig. Je kan de inhoud bekijken alvorens ze te installeren. De profielen zijn snel en vereisen geen internetverbinding, de alternatieve methode langzaam en via internet.

  29. Oke, dit is echt geniaal

  30. HTTP status 502, z’n server is deuwd.

  31. Bij mij krijg ik wanneer ik een profiel heb geïnstalleerd telkens de melding ‘kan pagina niet openen’. Ik heb een iPhone 3G zonder jailbreak. Kan het daaraan liggen, of is het iets anders?

  32. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

  33. Jongens jongens (en meisjes), bij mij werkt het voor geen meter! Maar ik zal wel weer iets verkeerd doen. Die profielen zeggen me al helemaal niets. Laadt traag als een mispel. Gaat 1000x sneller via de normale settings. Laat Apple dat nou gewoon invoeren met een swipe via de balk, want technisch kan het! Dit zou (momenteel) het enige zijn om te JB’en. Maar dat doe ik niet vanwege de bekende bomen en bos…

  34. P.S. Het handelt in mijn geval om een 3GS en iPad2

  35. Ik heb het nog niet gedaan, maar ff een vraag
    Kan je de iconen weer verwijderen na het installeren?

  36. Ik heb hetzelfde probleem.
    Kan pagina niet openen.
    Safari kan de pagina niet openen omdat het een ongeldig webadres is. iPhone 4 4.3.3 JB. Wie weet waar het aan kan liggen? De profielen zijn netjes geïnstalleerd.

  37. Het werkt echt op exact dezelfde manier als iconproject, waarbij je via een snelkoppeling in je instellingen komt. Ik weet dat dit een beperking van iOS is, maar ik irriteer me mateloos dat je safari er steeds tussen krijgt. Laat staan dat SBSettings niet al LANG standaard geïntegreerd zit in standaard iOS.

  38. Ik vind het niet handig dat het via internet moet naar is er wel een directe mogelijkheid om de plaatjes te kunnen gebruiken? Ik vind ze namelijk mooi. Ik kan er een screenshot van maken en dan handmatig uitknippen maar weet iemand anders een snellere manier?

  39. Werkt PERFEKT.

  40. Tis volgens mij alleen iOS 5 😉

  41. Werkt gewoon voor geen meter bij mij. Safari kan nog steeds de pagina niet openen. K&@zooi.

  42. Origineel geplaatst door PO
    Ik heb de profielen verwijderd, deze werken binnen een paar seconden, en de snelkoppelingen erop gezet, deze werken niet (waarschijnlijk omdat de server t niet houdt??)

    Hoe verwijder je die profielen…..Heb het idee dat ik hierdoor problemen heb met mijn hotmail..

    Gr Rob

  43. Hoe heet die website?

  44. @rob instellingen-algemeen-profielen-verwijder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.