Reacties voor: Satechi maakt je Apple Watch handsfree te bedienen

De mount van Satechi maakt het makkelijk om je Apple Watch aan je stuur te bevestigen, zodat je niet op je pols hoeft te kijken om het horloge te bedienen. Gebruik hem bijvoorbeeld op de fiets, motor of in de auto.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Het schermpje van de Apple Watch gaat toch automatisch uit? Moet je telkens tikken op het scherm om weer wat te kunnen aflezen. Idee is leuk, maar of het in de praktijk lekker werkt vraag ik me af.

  2. @Mark: Als je een flinke draai een je stuur geeft gaat hij waarschijnlijk ook wel aan, net als wanneer je je pols beweegt om erop te kijken 😆

    Of dat wèl prettig werkt kun je je natuurlijk ook afvragen 😏

  3. @Ferryman: Flinke draai? Klinkt niet echt veilig. “Oh mijn schermpje is uit, ik zal eens een scherpe draai naar links nemen om het weer te doen oplichten!” :p

  4. @GgGr: Sorry, misschien was ik een beetje te cynisch. Dat is precies wat ik bedoelde, dus eigenlijk met een flinke (over)dosis ironie: “goed punt, @Mark

  5. Het zou er denk ik beter uitzien als ze gebruik maakten van de gleuven voor het bandje.

    Ik denk dat dit voor motorrijders een mooie oplossing is. Moet je wel de handschoenen ervoor hebben om een touchscreen te bedienen.

  6. Eigenlijk vind ik het teveel afleiden op een motor en dus té gevaarlijk. Geen beeldschermen daar. Ook wel eens fijn om niet gestoord te worden en te genieten van de motor.

  7. Als het aan iCulture ligt zullen we voor ieder autoritje de apple Watch af moeten doen! Als je aan de overheid de vraag gaat stellen “vindt u het ook niet gevaarlijk met zo’n Apple Watch achter het stuur?” Dan is alle twijfel zo weggenomen en is het antwoord voorspelbaar. Ik heb de Apple Watch zo’n vier maanden in gebruik en kijk gewoon op mijn iphone in de houder als er een bericht binnen komt en toch zeker om te navigeren. In de auto is het minder handig om je pols om te draaien en de kleine lettertjes te lezen. Bedankt iCulture om om de overheid op het verkeerde been te zetten!

  8. Bericht van Amazon in de check-out cart:
    Sorry, this item can’t be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

    Can’t Ship to This Address

    This may be because:

    The following types of items can’t be shipped to buyers outside the U.S.: video games, toy and baby items, electronics, cameras and photo items, tools and hardware, kitchenware and housewares, sporting goods and outdoor equipment, software, and computers.
    Amazon may be restricted from shipping to your country or location due to manufacturer restrictions or warranty issues.
    There may be item-specific shipping restrictions, for example hazardous-materials restrictions. See the product detail page for information.
    You may have chosen an offer from a seller who doesn’t offer international shipping. Try looking for another seller.

    Satechi berekent een aanzienlijk bedrag voor shipping costs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.