Mount-Apple-Watch

Satechi maakt je Apple Watch handsfree te bedienen

De mount van Satechi maakt het makkelijk om je Apple Watch aan je stuur te bevestigen, zodat je niet op je pols hoeft te kijken om het horloge te bedienen. Gebruik hem bijvoorbeeld op de fiets, motor of in de auto.

Apple-Watch-Mount
Normaal gesproken zit een Apple Watch om je pols, maar dat wil niet zeggen dat dit de handigste plek is in alle situaties. Op de fiets is dit bijvoorbeeld minder ideaal, zeker als je het niet gewend bent om met twee handen je stuur los te laten. Accessoiremaker Satechi speelt hier op in met een speciale mount, die je gemakkelijk op je stuur klikt.


Een van de manieren waarop Satechi de mount aanprijst, is om hem aan het stuur van je auto, motor of fiets te bevestigen. Zet hem op je stuur en je Apple Watch verandert bijvoorbeeld in een high tech fietscomputertje, waarop je jouw route bekijkt en binnenkomende berichten checkt. Of klik hem vast aan het stuur van je motor om Siri te bedienen en telefoongesprekken draadloos aan te nemen.

Satechi-Apple-Watch

De mount houdt de Watch stevig op zijn plaats, en moet gemakkelijk uit en in de houder gestopt kunnen worden. Wel zul je iedere keer het horlogebandje van de Apple Watch af moeten halen, voordat je hem in de mount klikt.

360 graden draaien

De houder is vastgemaakt op een knop die je 360 graden kunt draaien, zodat je hem precies goed weg kunt zetten. De houder van Satechi is zowel verkrijgbaar voor de 38mm en 42mm Apple Watch. Via Amazon en de webshop van Satechi is de houder vanaf $14,99 te bestellen, wat omgerekend neerkomt op €13,29.

Aangezien je een Apple Watch eigenlijk niet mag dragen in het verkeer, is het de vraag of de politie hier wel akkoord mee gaat, al verander je de smartwatch hierdoor natuurlijk wel in een handsfree apparaatje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.