philips-hue-lightstrips

Vierkante Philips Hue Bridge voor Apple’s HomeKit gaat 60 euro kosten

De nieuwe Philips Hue Bridge die met Apple's HomeKit samenwerkt is gelekt via een Nederlandse lampenwinkel. Het nieuwe model wordt vierkant.

philips-hue-bridge-voor-homekitPhilips gaat een vernieuwde Philips Hue Bridge uitbrengen, die geschikt is voor Apple’s HomeKit. De nieuwe bridge wordt vierkant en ziet eruit als een soort witte Apple TV, met drie lampjes bovenop. De bridge gaat 60 euro kosten. Dat blijkt uit gelekte informatie van een Nederlandse lampenwinkel.


Op de website meerdanlicht.nl was korte tijd de nieuwe Philips Hue Bridge zien, met daarbij de tekst:

Vernieuwde Philips HUE Bridge in vierkante uitvoering. Geschikt ten behoeve van de Apple HomeKIT.

philips-hue-bridge-meerdanlicht

Philips_Hue_Starter_KitInmiddels heeft de winkelier de informatie snel offline gehaald, maar via Google’s webcache is het nog wel te raadplegen (voor zo lang het duurt). De huidige bridge van Philips Hue is een ronde ‘hockeypuck’, eveneens met drie lampjes.

We wisten al dat Philips Hue komende herfst ondersteuning voor Apple’s HomeKit krijgt. Dat er ook een nieuwe bridge nodig is, is jammer voor bestaande gebruikers. Het is te hopen dat Philips ook een oplossing verzint voor mensen die al een bridge in huis hebben. Misschien verklapt de volgende tekst bij de webshop wel, wanneer de vierkante Philips Hue Bridge beschikbaar komt:

Vorm: decembermaand

philips-hue-lightstrips

Onlangs verscheen al het eerste HomeKit-compatibele product van Philips: de Philips Hue Dimmer en eerder vandaag werd officieel de nieuwe Lightstrip onthuld. Daarnaast kondigde Philips op de IFA ook nog nieuwe gezondheidsproducten aan, zoals een weegschaal en bloeddrukmeters.

Bekijk ook

Philips Hue krijgt deze herfst HomeKit-ondersteuning

In de herfst van 2015 ondersteunen de Philips Hue-lampen officieel HomeKit. Dat is nu alvast goed nieuws voor iOS 9.

Tipgever: @basvanderploeg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.