Reacties voor: Samsung SmartThings werkt samen met Apple’s HomeKit

Samsung's SmartThings-platform werkt samen met Apple's HomeKit. Daardoor kan het een interessante optie zijn voor smart homes met iPhone- en Android-gebruikers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Slimme zet van Samsung, kan niks anders zeggen.

  2. Hup hup hup! Concurreer elkaar maar helemaal kapot. Des te sneller is het betaalbaar en heb ik het in huis 🙂

  3. Waar kan ik ergens duidelijke uitleg vinden over Homekit van Apple? Het zit al lang in iOS 8, maar wat doet het nou eigenlijk?Is het 1 app/omgeving waar ik alles wat er compatibel mee is daar kan aansturen? Ik doe nu al van alles met m’n iDevices: Hue voor verlichting, Netatmo voor weer en bekijken binnen klimaat, NAS&iOS geschikte beveligingscamera’s, logitech HarmonyTV/Media bediening, en de verwarming via ICY thermostaat. (Ik zoek trouwens nog voor NL geschikte smartlocks.)Dat kon ik ook al met iOS 7 zonder homekit. Wat is nou de meerwaarde van Homekit?

  4. @Ed: thx. Die had ik al wel gezien en daar lijkt te staan dat er 1 omgeving wordt gecreëerd waarbij je diverse apparaten kan besturen of informatie daarvan kan gebruiken. Een soort IFTTT binnen iOS. Maar wanneer ga ik daar nou eindelijk eens wat van terug zien? Zijn er nou al apparaten/apps die dit daadwerkelijk ondersteunen? Welke zijn dat dan? Of wanneer kan ik ze verwachten?

  5. Laat ze maar eens opschieten zodat we het in Nederland ook kunnen gaan inzetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.