Reacties voor: Samsung probeert iPhone 4S in Frankrijk en Italië te verbieden

Samsung probeert de verkoop van de iPhone 4S in Italië en Duitsland te verbieden. De telefoon zou van technologie gebruikmaken die Samsung heeft gepatenteerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Heeel zwak van Samsung :\

  2. maar als het zo essentieel is, mag er toch geen patent op rusten?

  3. Origineel geplaatst door Daan
    maar als het zo essentieel is, mag er toch geen patent op rusten?

    Dan mag er zeker wel een patent op rusten alleen moet Samsung Apple dan wel een naar redelijke licentieprijs verkopen

  4. Laat Samsung zijn best maar doen.

  5. Ik hoop dat ze winnen.. Apple gaat veels te ver.. Ze gunnen niet eens een ander op de markt.. Nadat samsung met een schikking kwam, weigerden ze en wouden niets anders dan een verbod op de samsung toestellen..

  6. Ach joh, dan zwaaien ze een keer stoer dat ze dat doen dmv hun nieuwe techniek in de antenne en dan mag het ineens wel.. w/e

    Ze doen maar daar lekker, zolang ze maar van NL afblijven.

  7. Wat een onzin, dus ze mogen het patent wel gebruiken maar niet te erg?! Alsjeblieft zeg wees dan consequent en zorg dat niemand je patent gratis gebruikt! Want hoe trekken ze nu de lijn? Samsung: “Oh dit bedrijf is een grote concurrent en ze maken gebruik van onze patenten misschien moeten we even zorgen dat ze moeten gaan betalen.” Terwijl andere telefoon makers vervolgens nog steeds gratis gebruik kunnen maken van die bewuste technologie omdat ze geen grotere marketing hebben dan Samsung! Achterlijke patenten oorlog ook… Wees gewoon consequent of doe er niks aan!

  8. Aangezien diezelfde technologie ook in de iPhone 4 (en eerdere iPhones) zit, en ze daar blijkbaar nooit bezwaar tegen hebben gemaakt, en ook nu geen verbod tegen zoeken, maken ze denk ik weinig kans. Als er al een patent geschonden wordt (wat inderdaad eigenlijk niet kan voor essentiële technologie), dan heeft Samsung zelf een precedent gezet door dat patent niet eerder te verdedigen.

    Samsung zal een flinke kluif hebben aan uitleggen waarom UMTS in een iPhone 4 wel mocht en in de iPhone 4S opeens niet meer.

  9. Laat ze het verbod daar maar (tijdelijk) invoeren, dan komt ie misschien wel des te eerder in Nederland uit 😉

    Wat een gedoe allemaal rond die patenten zeg.

  10. Ik heb een iPhone 3GS, sinds een week doet opeens het toch screen het voor de helft niet meer, wel het beeld, maar het reageert niet meer op touch, kan ik die terug brengen naar een Apple winkel?
    En bestaat er dan een kans dat ik een iPhone 4s in de plaats krijg?

  11. Here we go again. Dit is het patent waar samsung verplicht een licentie van moet uitgeven aan iedereen die het wil gebruiken met als kanttekening de FRAND en daardoor zal er nooit een verbod komen.

    Wel jammer dat ze het toch weeeeer proberen in een ander land.

  12. Samsung hoeft zich niet eens druk te maken, al begrijp ik hen wel omdat Apple ook zo agressief probeert om hun producten van de markt te houden.

    Maar Samsung is nu al superieur qua techniek en hardware.
    En dan komt de nieuwe Galaxy Note en de Google Nexus Prime volgende maand met nog betere specs. dan de Galaxy S2

    In combinatie met het nieuwe OS, Google Chrome browser en binnenkort GDrive cloud opslag is dat een heel sterke combinatie waar Apple voorlopig geen antwoord op heeft.

  13. Zolang Samsung domweg de ontwerpen van Apple kopieert hebben ze wat mij betreft weinig recht van spreken. Laten ze een voorbeeld nemen aan Sony en iets origineels op de markt zetten.

  14. En ja hoor, daar gaan we weer….
    Denk dat ik maar patent ga aanvragen op het op een bepaalde manier van aanvechten van patenten.

  15. Origineel geplaatst door Kath
    Samsung hoeft zich niet eens druk te maken, al begrijp ik hen wel omdat Apple ook zo agressief probeert om hun producten van de markt te houden.Maar Samsung is nu al superieur qua techniek en hardware. En dan komt de nieuwe Galaxy Notehttp://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note-review-651.phpen de Google Nexus Prime volgende maand met nog betere specs. dan de Galaxy S2In combinatie met het nieuwe OS, Google Chrome browser en binnenkort GDrive cloud opslag is dat een heel sterke combinatie waar Apple voorlopig geen antwoord op heeft.

    Dit ziet er toch serieus niet uit, of vergis ik me…?
    Specs op zichzelf zegt helemaal niets, het belangrijkste blijft de software (en dat begrijpt Apple al sinds de introductie van de Macintosh 128K als geen ander!!)

  16. Apple heeft dit allemaal aan zich zelf te danken.

  17. Dit is een zet van samsung die apple in het verleden heeft veroorzaakt. ik hoop dat apple de portomonee trekt en dat alles is opgelost, zodat beide in harmonie leven, en door ontwikkelen

  18. Both parties are rights. So the system must be wrong…

  19. Een stuiptrekking, een kansloze missie van Samsung. Ze proberen maar wat en ze doen hun best maar. Volgens mij kunnen ze niets hard maken en een verbod afdwingen. Sinds gisteren heeft Apple zijn assortiment naar boven een beetje uitgebreid, maar vooral ook naar onder toe uitgebreid. Ik had verwacht dat de 3GS zou verdwijnen, maar deze blijft en nog mooier het toestel blijft de nieuwe software draaien en dus zeer bruikbaar. Het grootste verschil met eergisteren is dat een iPhone voor meer mensen binnen bereik is gekomen. Ik bedoel alle forums zijn mooi voor diegene die graag wat meer willen weten of te zeggen hebben over een smartphone, veelal komt het neer op een beetje bashen van het andere merk. Het merendeel van de consumenten zal er niets van meekrijgen en bij de zoektocht naar een nieuwe smartphone ontdekken dat Apple twee aanbiedingen heeft naast het topmodel. Ipv innovatie naar een supertoestel hebben zijn gekozen voor een nieuw prijsbeleid of dit zijn vruchten gaat afwerpen zullen we het komende kwartaal zien.

  20. Apple krijgt nu eindelijk een door Samsung gekopieerd koekje van deeg van de rechthebbende eigenaar.

  21. Kansloze actie van Samsung.

  22. Zitten hier nu echt Androinieten Apple te bashen? Ga lekker naar je eigen honk om op het zoveelste Android inteelt mobieltje te reageren!

  23. Jalousie in optima forma.
    Zoveel Apple successen, daar zal Samsung wel van wakker liggen….

  24. Haha Tuurlijk lukt nooit een iPhone blijft ander en de iPhone heeft heel ander system en de samsung heeft android en iPhone i.o.s zo ALS iedereen weet

  25. Naar mijn mening vreest Samsung heel hard voor de enorme iphone-expansie wereldwijd. Daarom deze hopeloze actie.

  26. Naar mijn mening vreest Samsung heel hard voor de enorme iphone expansie wereldwijd. Daarom deze hopeloze actie.

  27. Ik vind samsung maar zielig doen ze kunnen gewoon niet geloven dat een apple product meer verkoopt dan 50 samsung zooidroid producten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.