Reacties voor: Samsung wil opvouwbare schermen voor Apple maken

Samsung Display, het bedrijfsonderdeel van Samsung dat schermen maakt, zou interesse hebben om de opvouwbare schermen voor toekomstige iPhones te maken. Volgens geruchten liggen er al samples bij Apple.
Lees het complete artikel → Samsung wil opvouwbare schermen voor Apple maken

Reacties: 11 reacties

  1. Ik verwacht niet dat Apple nu ineens met een trend van andere merken mee gaat doen.
    De schanier-contructies die nu getoond worden is verre van hoe Apple producten er uit zien. En aangezien Apple telkens onder een vergrootglas ligt is de kans te groot op “hinge gate” of “fold gate”

  2. Laat samsung eerst hun samsung fold eens echt in handen geven van mensen. Alles wordt nu achter glas gehouden of mag alleen maar bediend worden door samsung marketeers.

  3. Origineel geplaatst door Gabor
    Laat samsung eerst hun samsung fold eens echt in handen geven van mensen. Alles wordt nu achter glas gehouden of mag alleen maar bediend worden door samsung marketeers.

    Precies.. in ben heel benieuwd hoe erg jerryrigs hem kapot maakt. Haha vor science. Hoesterk zijn de fold telefoons nou

  4. Voorlopig komt de Huawei Mate X beter uit den testjes..

  5. Apple komt niet met een foldable iPhone. En al die foldables worden een grote flop.

  6. Ik snap die hype niet zo goed, waarom zou je zo’n groot toestel op zak willen hebben? Om dan nog over de prijs te zwijgen.

  7. Origineel geplaatst door Mark
    Ik snap die hype niet zo goed, waarom zou je zo’n groot toestel op zak willen hebben? Om dan nog over de prijs te zwijgen.

    “Omdat het kan” is denk ik voor genoeg mensen voldoende reden. Vraag me echter af of zo een lomp apparaat echt handig is in buitenhuis gebruik.

  8. Ik hoop niet dat Apple deze trend gaat volgen. Want je ziet nu al bij de Wing, bubbels in het scherm. Wat je uiteindelijk ook bij die Damnsung zal zien.

    Het liefste zou ik bij Apple een slide variant zien. Met 2 losse schermen (met hard glas) die naadloos op elkaar kunnen aansluiten. In de uitgeklapte positie moet het dan op 1 scherm lijken.

    Zie een soort communicator van Nokia voor je. Waarbij als beide schermen in een hoek staan, het ene scherm het beeld bevat. En het andere scherm bijv een qwerty kan laten zien. Als het scherm geheel plat wordt geslagen, het lijkt alsof het 1 geheel is. En de iPad mini vervangen kan worden.

  9. Over 10 jaar op z’n vroegst

  10. Tsja, twaalf jaar geleden begreep ik niks van waarom iemand een iPhone wil, daarna hetzelfde met een iPad. Nu bekruipt me hetzelfde gevoel voor een iPhold. Maar inmiddels wat wijzer geworden wacht ik nog even voordat ik het echt een iPhlop durf te noemen.

  11. Haha zelfde reacties als met de eerste smartphone met touchscreen en daarna zonder hardware toetsenbord. Over een aantal jaar zitten we allemaal aan de uitklapbare of oprolbare smartphone’s.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.