Reacties voor: Samsung geeft eerste aanklacht tegen Apple op

Samsung heeft een van de rechtszaken die ze tegen Apple hebben aangespannen, laten vallen om het juridische proces te stroomlijnen. Wel gaan ze door met rechtszaken over patenten.
Lees het complete artikel → Samsung geeft eerste aanklacht tegen Apple op

Reacties: 15 reacties

  1. Jullie zijn een beetje traag. Nu.nl had het al een paar uur geleden gepost.

  2. Eerlijk gezegd ben ik het met Apple eens, Samsung kopieert de producten. Hun Bada besturingssysteem werkt net als iOS (ik heb een Wave telefoon van hun) en hun telefoons zien er net uit als de iPhone (maar dan één verschil: de home knop (ook hetzelfde) is vierkant).

    @IceFollow: Zeg dan liever niks, niet iedereen weet onmiddelijk het nieuws & zuigt zo even een artikel uit zijn/haar duim…
    Echt, dat jullie zo op mensen reageren die jullie willen helpen met het nieuws bij te houden…

  3. De eerste rechtzaak laten vallen……..
    En waar deze rechtzaak over gaat weten jullie ook niet?
    Jammer, want dat had toch wel handig geweest om erbij te zetten.
    Alleen ” de eerste rechtzaak” is een beetje …

  4. Origineel geplaatst door Rick Kerkhof
    Eerlijk gezegd ben ik het met Apple eens, Samsung kopieert de producten. Hun Bada besturingssysteem werkt net als iOS (ik heb een Wave telefoon van hun) en hun telefoons zien er net uit als de iPhone (maar dan één verschil: de home knop (ook hetzelfde) is vierkant).@IceFollow: Zeg dan liever niks, niet iedereen weet onmiddelijk het nieuws & zuigt zo even een artikel uit zijn/haar duim… Echt, dat jullie zo op mensen reageren die jullie willen helpen met het nieuws bij te houden…

    Kopieëren ?? Ik snap niet dat Apple een telefoonfunctie op de Iphone heeft…dat hebben ze gekopieërd van anderen…de belfunctie bestond allang. pffffff
    Zo mag je zeker ook geen telefoons maken met 12 numerieke toetsen….

    Het is voor iedereen duidelijk wat een Iphone is en wat niet. En ook wat de voor en nadelen zijn van de apparaten.

  5. Gratis reclame voor twee marktleiders is nooit weg. Een wereldwijde campagne voor ieder merk kost zoveel meer dan deze media hype. Uiteindelijke schikken ze zogenaamd en beide juridische en pr-afdelingen lachen zich rot. Nu loopt alles uit de hand en laten ze de eerste aanklachten vallen en weer extra aandacht. HTC en andere merken zijn al die tijd niet genoemd.

  6. @seminifeer: Als op een telefoonfunctie een patent rust zal Apple daarvoor betaald hebben. En dat geldt voor veel zaken in deze industrie, veel patenten waar men voor betaalt om de technologie te mogen gebruiken.
    Het gaat hier over kopieeracties iets heel anders.

  7. @IceFollow: Wat maakt het uit dat het een paar uur eerder al op nu.nl stond? De meeste mensen zullen maar 1 of 2x per dag op iphoneclub lezen..

    Maar blijkbaar stoorde je je er aan dat je het, na het op nu.nl gelezen te hebben, niet direct weer op ipc kon lezen?:p

    Zou dit overigens niet gaan over de rechtzaak mbt. Het mogen zien van de apple producten voor lancering?

  8. Het bedrijf wil Apple voor het gerecht slepen vanwege inbreuk op patenten op draadloze technologie. “Apple is een van onze voornaamste klanten van halfgeleiders en schermpanelen, maar we hebben geen andere keuze dan een sterk antwoord op dit moment”, verklaarde een woordvoerder van de Koreaanse elektronicagigant tegenover Yonhap”

  9. Origineel geplaatst door seminifeer
    Kopieëren ?? Ik snap niet dat Apple een telefoonfunctie op de Iphone heeft…dat hebben ze gekopieërd van anderen…de belfunctie bestond allang. pffffff
    Zo mag je zeker ook geen telefoons maken met 12 numerieke toetsen….Het is voor iedereen duidelijk wat een Iphone is en wat niet. En ook wat de voor en nadelen zijn van de apparaten.

    Eeh, ja hoor, mr. Logisch. Als je een beetje na had gedacht wist je dat ik het niet over de bel/sms functies had…

  10. Tjaa als die amerikanen ergens goed in zijn is het elkaar voor het gerecht slepen..

  11. @seminifeer: Hoe kom jij aan ‘twaalf’ toetsen met nummers? ik heb er maar tien…! En twee, met een hekwerk en een ster..!

  12. Origineel geplaatst door darth vader
    @seminifeer: Hoe kom jij aan ‘twaalf’ toetsen met nummers? ik heb er maar tien…! En twee, met een hekwerk en een ster..!

    Jij wint de prijs voor Mierenneuker van de Dag! Van harte gefeliciteerd en tot morgen! 😛

    Hopelijk wordt het later duidelijk welke rechtszaak 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.