Reacties voor: Rosegouden iPhone 6s nu al geleverd bij eerste koper

Een vroege iPhone 6s-koper heeft het rosegouden model al op maandag ontvangen. Dat terwijl de verkoop start op vrijdag. Ze heeft voor ons alvast een benchmark en video's gemaakt.
Lees het complete artikel โ†’ Rosegouden iPhone 6s nu al geleverd bij eerste koper
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Ze kan in elk geval niet filmen en fotograferen. Je ziet er zo niets beters aan. Lijkt een erg snelle telefoon aangezien die een stuk meer benchmarkt dan de air 2. Moet zeggen dat de kleur niet persee vrouwelijk lijkt maar dat die subtiel is gehouden. Zal het toch in real life moeten beoordelen.

  2. Ik blijf het lekker bij mijn iPhone 2G houden. Kan er alles mee.

  3. Die benchmarks… Holy crap.

  4. Origineel geplaatst door Menno
    Ik blijf het lekker bij mijn iPhone 2G houden. Kan er alles mee.

    haha dat blijf ik humor vinden!

    Ik houd het gewoon bij mijn nokia 6210, daar kan ik mee bellen, sms-en, heb ik een agenda op en de batterij gaat een week mee! ๐Ÿ˜‰

  5. Wat een ongelofelijk hoge single en multi score. Op de website van geekbench is te zien dat geen enkele Android (of een eerdere iOS) device zo een hoge score heeft neergezet. En dat komt allemaal uit een dual core…

  6. Logisch dat de benchmark scores op de 6s de pan uitschieten, de cpu/gpu hoeven geen full hd of qhd aan te sturen. Twijvel zelf nog lichtjes tussen de normale 6s of 6s plus, bezit nu de 6 en vind het formaat perfect….enkel jammer dat die resolutie niet omhoog geschroeft is, het is een mooi schermpje maar toch zie je dat de plus flink scherper is….maar erg huge!

  7. @Lepricon: De A8 van vorig jaar at iedere andere chip uit het Android-universum al op op de single-core scores. Niks nieuws hier.

  8. Wanneer kwam de 6s ook al weer naar Nederland?

  9. Het dichtst in de buurt komt de nexus 9: 1887 single core, 3208 multi core met ook een dual-core processor! Maar laten we eerlijk zijn, meestal draai je op 1 core, en al helemaal als je iOS draait. Apple heeft hiermee een ontzettend energiezuinig apparaatje neergezet!

  10. Er staat zomaar een S op de achterkant van het toestel!

  11. VVS (Vertical Video Syndrome) zou eigenlijk softwarematig verboden moeten worden. Kan Apple niet een melding plaatsen als je je telefoon of iPad niet in horizontale positie houdt als je wilt filmen?

  12. @Ries: De geekbench benchmark staat los van de resolutie, de single en multi score representeren de kracht van de CPU op de SoC en niet de GPU. Daarbij is de 6/s plus wel degelijk Full HD (een hogere resolutie is onzin voor zo’n scherm en het zou alleen maar meer vergen van je GPU en CPU)

  13. Origineel geplaatst door Menno
    Ik blijf het lekker bij mijn iPhone 2G houden. Kan er alles mee.

    Origineel geplaatst door dlo
    haha dat blijf ik humor vinden!
    Ik houd het gewoon bij mijn nokia 6210, daar kan ik mee bellen, sms-en, heb ik een agenda op en de batterij gaat een week mee! ๐Ÿ˜‰

    Wat is een Nokia ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.