Uitrol van iTunes Match naar 100.000 nummers lijkt gestart

Apple zou begonnen zijn met de uitrol van de verhoogde uploadlimiet van iTunes Match. Verschillende gebruikers zagen hun limiet verhoogd worden, maar even later werd dit weer teruggedraaid.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

iTunes Match
Volgens meerdere gebruikers is Apple begonnen met het verhogen van de uploadlimiet voor iTunes Match. Deze leden van iTunes Match zagen hun uploadlimiet van 25.000 nummers stijgen naar 100.000. Gek genoeg melden sommigen dat hun limiet een paar uur later weer is teruggezet naar 25K. Wat is er aan de hand?

iTunes Match: 100.000 nummers

Op de officiële website van iTunes Match staat nog steeds het oude aantal, maar verschillende Reddit-gebruikers melden al dat zij ineens 75.000 nummers extra naar iTunes Match kunnen uploaden. Opvallend genoeg leek hun limiet een paar uur later weer teruggezet te zijn naar 25.000. De vraag is dus of Apple inderdaad begonnen is met de uitrol van de 100.000 nummerlimiet, of dat het om een fout ging.

Apple’s Eddy Cue beloofde in juni al dat iTunes Match-gebruikers een upgrade konden verwachten. Op Twitter stelde hij dat er gewerkt werd om de limiet met de komst van iOS 9 te verhogen. Muziekliefhebbers die op de dag dat iOS 9 uitkwam iTunes Match checkten, kwamen echter bedrogen uit.

Foutje of niet?
Nu lijkt het erop dat Apple in ieder geval bezig is met iTunes Match, al is het de vraag of de uitrol ook al echt begonnen is. Omdat het hier om een geleidelijke uitrol zou gaan, zou het goed kunnen dat jouw iTunes Match-account de update nog niet ontvangen heeft. Dit maakt het ook lastig te controleren of het verhogen van de limiet een foutje betrof of een teken is dat de uitrol nu echt is begonnen.

Wacht dus geduldig af, en denk in de tussentijd alvast na over welke muziek je allemaal toe gaat voegen aan je indrukwekkende digitale muziekcollectie. Wil je meer weten over iTunes Match? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide dossier over de muziekdienst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2015, 9:52
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes match

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.