iPhone 6s vroeg geleverd

Rosegouden iPhone 6s nu al geleverd bij eerste koper

Een vroege iPhone 6s-koper heeft het rosegouden model al op maandag ontvangen. Dat terwijl de verkoop start op vrijdag. Ze heeft voor ons alvast een benchmark en video's gemaakt.

iPhone 6s vroeg geleverdDe iPhone 6s-verkoop gaat aanstaande vrijdag pas van start, maar de eerste koper heeft de iPhone vannacht al ontvangen. Op vroege foto’s van designer Adrienne Alpern uit het Amerikaanse San Diego is de nieuwe iPhone daarom nu al te zien.

Het lijkt er op dat Apple’s bezorgdienst een foutje heeft gemaakt. Bestelde iPhones worden normaal gesproken pas op de dag van de verkoop geleverd. Soms belandt een nieuwe iPhone wel eens een dag eerder bij iemand thuis, maar Alpern kreeg hem al op maandag. Dat terwijl de rest van de wereld nog tot vrijdag moet wachten.

Alpern heeft de iPhone 6s gelukkig niet voor haarzelf gehouden. Ze is op Twitter druk bezig met het testen van de iPhone, zodat we allemaal alvast een voorproefje krijgen. Zo heeft ze nu al benchmarks gemaakt van de iPhone 6s, waaruit blijkt hoe de iPhone 6s het doet ten opzichte van andere iDevices.

Volgens de benchmark heeft de iPhone 6s 2GB aan RAM, en een 1,8GHz dual-core processor. Specificaties die Apple nog niet officieel had gedeeld.

Daarnaast heeft Alpern een 4K-video op de iPhone 6s geschoten. De videokwaliteit gaat wat verloren door een online videodienst te gebruiken, maar het geeft wel een idee van hoe iPhone 6s-filmpjes er uit gaan zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2015, 8:06
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.