Rollo oprolbare iPhone-lader

Rollo: een oprolbare iPhone-lader uit Nederland

Word je gek van losse en in de knoop geraakte kabels van opladers? Rollo biedt de oplossing: deze Lightning-oplader is oprolbaar.
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Opladers maken de laatste jaren heel wat metamorfoses door. Naast de traditionele oplaadkabels zijn er ook draadloze opladers en speciaal voor de Apple Watch zijn er zelfs stands om op te laden. Rollo voegt daar een nieuwe variant aan toe: een oprolbare Lightning-oplader. Ideaal als je al die kabels zat bent.

Rollo oprolbare iPhone-lader

Rollo: oprolbare oplader

Struikel je ook steeds over de kabel van je iPhone-oplader? Of zit hij steeds in de knoop? Rollo wil daar iets aan doen. Deze van oorsprong Nederlandse oplader is namelijk volledig op te rollen. Het gebruik is eenvoudig: je trekt aan de kabel en hij komt er netjes uitgerold. Met een simpele druk op de knop gaat hij weer terug in zijn behuizing en berg je hem eenvoudig op. Net zoals een rolmaat.

De kabel is bovendien lang genoeg om je iPhone netjes op een tafel ver van het stopcontact af te leggen. Met 1,5 meter is hij twee keer langer dan de meeste oplaadkabels en door het platte design raakt Rollo ook niet in de knoop. Omdat je deze kabel in de behuizing kunt oprollen, heb je nooit een langere kabel dan echt nodig is.

Nederlands design
Rollo is ontworpen door Nederlander Robert Bouwmeester en ontwikkeld door een team van Nederlanders en Duitsers. Naast Bouwmeester behoren ook Uwe Zierman en Arjan Hofman tot dit team. Alle onderdelen voor de oplader komen uit deze twee landen.

Rollo staat momenteel op Kickstarter om daar geld op te halen voor de ontwikkeling van het apparaat. Als ze hun streefbedrag van 50.000 euro behalen komt er een eerste lancering in Europa. De Verenigde Staten en Canada moeten nog wachten tot Rollo de juiste certificaten heeft binnengehaald om het apparaat ook daar te mogen verkopen. De Rollo is via Kickstarter te koop vanaf veertig euro en wordt vanaf december dit jaar in Europa uitgeleverd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2016, 19:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.