Reacties voor: RIM zoekt iOS-ontwikkelaars om zakelijke iPhone- en iPad-apps te maken

RIM is op zoek naar ervaren iOS-ontwikkelaars. Het lijkt erop dat de BlackBerry-fabrikant eigen iOS-apps wil maken, bijvoorbeeld BlackBerry Mobile Fusion of BlackBerry Messenger voor iOS.
Bert van Doorn -

Reacties: 10 reacties

  1. Tjaa.. If you can’t beat them, join them, zullen ze bij RIM wel denken!

  2. Tjah. Heb zelf een BB, maar pingen doe ik niet. Vind het mailsysteem zeer interessant en gebruik weinig Apps omdat dit op iOS beter werkt. Als ze t mailsysteem nou op iPhone konden krijgen…

  3. Eindelijk ik hoop zo dat ze nu een keer ping voor de iPhone gaan uitbrengen! Bijna al m’n vrienden hebben een Blackberry maar ik vind t niks behalve ping dan haha
    Ik wacht hier echt al heel lang op!
    Kom op RIM maakt ping voor de iPhone!

  4. @Teun: Je kunt altijd ook nog WhatsApp’en, dat werkt op vrijwel alle platformen.

  5. Ping ie zo’n lastige code. Geef mij maar iMessage en anders whatsapp.
    Whatsapp is ook veiliger dan pingen

  6. Ping voor iPhone? Nee, dat wordt echt niks. Moet je nagaan elke seconden zoekt app naar nieuwe bericht en na een uur is batterij al leeg, laat apple ios verbeteren dat batterij stukje langer vol kan houden.

    Als ping voor iPhone dan zou dat 10x zo handiger zijn, maar nu is iPhone niet klaar er voor.

  7. @LOngjohn: Veiliger? In welk opzicht veiliger, sinds wanneer is smsen over mobiele data onveilig geworden? Wat kan er gebeuren?? 😀

  8. @ReDennis: in welk opzicht is het mailsysteem beter op BB OS dan iOS? Wil graag het verschil weten, bij mij werkt het namelijk prima op me iPhone maar neem aan dat jij wat anders bedoelt.

    @hierboven: WhatsApp is/was niet zo veilig als je denkt, kort geleden was WhatsApp nog in het nieuws omdat het berichten onversleutelt verzend.

  9. wat zou deze app allemaal gaan kosten
    zoiets als een ping abbo die je voor blackberry moet er wel bij denk ik

  10. Yesss eindelijk nieuws. Hoop dat Apple en Blackberry samen gaan werken. Verheug me al op het moment om blackberry messenger op je iPhone te hebben. Al mijn vrienden en kennisen hebben Blackberry, dus hoop dat het lukt en door gaat..

    En laat de blackberry messenger maar komen op iPhone ben benieuwd. Hoop dat ze het waar kunnen maken ….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.